Begeleid zelfstandig wonen in een woonwijk in Druten. | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Geerstraat 1a-b-c-d-e-f,
6651 CA Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid zelfstandig wonen in Druten
Geerstraat 1a-f

Wonen

Het is een mooie, zonnige dag. Vanuit je eigen appartement kijk je naar buiten. Er is geen wolkje te bekennen. Zonde om binnen te blijven dus. Je belt aan bij je buurman en vraagt of hij mee gaat wandelen. Gelukkig, hij reageert enthousiast. Je pakt je jas en jullie lopen naar buiten. Gaan we via de rivier de Waal of toch door het centrum? Eerst maar naar de Waal. Dan kunnen we altijd nog naar het centrum voor een lekker kopje koffie!

In het kort

Aan de Geerstraat 1a-f in Druten zitten vijf appartementen. Deze appartementen zijn geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. De wens van de bewoners is om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Er is op afspraak en op vaste momenten in de week begeleiding aanwezig. De begeleiding is gericht op de zelfredzaamheid en de eigen regie. Er wordt competentiegericht gewerkt en vanuit krachten en talenten van iedere bewoner.

Algemene informatie

De appartementen

In het gebouw bevinden zich vijf appartementen. Vanuit de centrale ingang kom je in je eigen appartement. Elk appartement heeft een woonkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer. Ook is er een tuin aanwezig met een overkapt fietsenhok en een berging. De tuin wordt gedeeld met alle bewoners.

De woning is minder geschikt voor mindervaliden, aangezien er geen (trap)lift aanwezig is. Er is een uitluister unit aanwezig en er zijn deurmeldcontacten. 

Omgeving

Het gebouw staat in een leuke woonwijk in Druten op locatie Boldershof. De woonwijk is ruim en heeft veel groenvoorzieningen. Mensen met en mensen zonder een verstandelijke beperking wonen als buren naast elkaar.

In Druten is er veel te beleven. Er zijn verschillende cafetaria’s en winkels. Daarnaast is er een kinderboerderij, een gymzaal, een zwembad en een evenementenhal. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Ook vind je diverse werk- en dagbestedinglocaties in de buurt. De woonwijk ligt aan de rivier de Waal waar je prachtige moerasachtige gebieden hebt. Een mooie wandelroute!

Het centrum van Druten is in tien minuten lopen te bereiken. Hier heb je bushaltes die je onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten brengen.

Voor wie? 

De appartementen aan de Geerstraat in Druten zijn geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. De wens van de bewoners is om zo zelfstandig mogelijk te leven. Indien erom gevraagd wordt, is er ondersteuning mogelijk.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op