Woongroep voor volwassenen met EMB in Noordwijkerduin | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Giraffelaan/Paardenlaan 3/1,
2201 ZE Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Woongroep voor volwassenen met EMB in Noordwijkerduin
Giraffelaan 3/Paardenlaan 1

Wonen

Groen, de kleur van bomen. Hier word je blij en rustig van, dat is fijn. De zachte muziek die je hoort past erbij. Je kijkt je ogen uit, hier in het snoezeltheater. Lekker zien, horen en voelen, hier hoef je je even geen zorgen te maken over alle lastige dingen. Je bent dan ook heel blij dat jouw begeleider jou hier elke dag mee naartoe neemt. Op naar het muziekbed, jouw favoriete onderdeel. Je gaat langzaam liggen. Je ligt een beetje achterover, het matras is lekker zacht. Je voelt prettige trillingen door je hele lichaam gaan, en de muziek maakt je helemaal rustig. Wat heerlijk! Na een paar uur snoezelen rijdt je begeleider je weer terug naar huis. Eenmaal daar aangekomen is het tijd om te eten! De begeleiding heeft weer een heerlijke maaltijd voor jullie klaargemaakt, en jullie gaan met zijn allen aan tafel.

In het kort

De Paardenlaan 1a/1b en Giraffelaan 3 is een geschakelde woning met drie woongroepen. De meeste mensen hebben een ernstige verstandelijke beperking en/of een ernstige meervoudige beperking (EMB). Als jij hier komt wonen kijken wij of je goed bij de huidige bewoners past. We begeleiden jou hier met behulp van diverse methoden zoals Triple C, Urlings en Kader Vlaskamp. De begeleiders/verzorgers voor de Giraffelaan 3 en Paardenlaan 1a/b werken in één team samen.

Indeling van de woningen

Giraffelaan 3 is geschakeld met Paardenlaan 1a en 1b; hier werkt één team van verzorgers / begeleiders. Er zijn hier geen trappen, alles is op de begane grond. Er zijn drie woongroepen; we hebben per woongroep een gezamenlijke woonkamer met open keuken. Ook deel je per groep een badkamer met elkaar. Buiten is een tuin met een heerlijk terras. Op Paardenlaan 1b heb je hier mooi uitzicht op, er zijn zeven slaapkamers dichtbij de woonkamer. Op Paardenlaan 1a is plek voor zes mensen en op Giraffelaan 3 voor nog eens acht. Met een rolstoel kun je hier wonen, de woning is hier geschikt voor.

Voor wie

De Paardenlaan 1a biedt woonplek aan zes mensen met een zeer ernstige verstandelijke beperking. Zij zijn ernstig meervoudig beperkt (EMB) en zijn meestal tussen de 20 en 40. Giraffelaan 3 biedt woonplek aan acht mensen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking, de leeftijden zijn gemengd. Wij bieden hen lichte zorg.

Op de Paardenlaan 1b wonen zeven mensen met een zeer ernstige tot ernstige verstandelijke beperking. 

Woonzorgpark Willem van den Bergh

De Paardenlaan is een rustige straat dichtbij de Duinzone in het woonzorgpark Willem van den Bergh. Als je van dieren houdt, zit je hier goed. Hier vind je namelijk onder andere een manege, een kinderboerderij en een hondencrèche. Ook ben je vanaf huis zo in de duinen, waar je heerlijk kunt genieten van het buiten zijn. Of ga eens een kijkje nemen bij de kringloopwinkel de Berghshop, misschien neem je wel wat mee! In het park is ook een snoezeltheater waar je je uren kunt vermaken.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op