Begeleid wonen in een aangepaste groepswoning in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Giraffelaan 8-10,
2201 ZE Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen op woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk
Giraffelaan 8-10

Wonen

Je woont nu al een tijdje op de Giraffelaan. Soms mis je thuis wel. Toch kun je je hier uren vermaken, bijvoorbeeld in de belevingstuin. Je houdt van het kijken naar de insecten en de geur van het gras. Als je een vermoeiende week hebt gehad, word je daar heerlijk rustig van. Ook van de gezamenlijke maaltijden kun je genieten. Het is fijn om te weten dat er hier altijd mensen zijn op wie je terug kunt vallen.

In het kort

Op zoek naar een woonruimte met 24-uurs begeleiding? Dan zijn de geschakelde woningen Giraffenlaan 8 en 10 op het terrein van Noordwijkerduin misschien iets voor jou. De woningen zijn bedoeld voor mensen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Bij de begeleiding vinden we het belangrijk dat bewoners leren hun eigen keuzes te maken. We ondernemen regelmatig activiteiten, zowel buiten als binnen.

Een aangepaste woning

Giraffelaan 8-10 bestaat uit twee woningen die met elkaar in verbinding staan. De woningen zijn gelijkvloers. Elke bewoner heeft er een eigen slaapkamer. 

Elk huis heeft twee aparte woonkamers met een open keuken. Er is op iedere woning een ruime badkamer met drie douches. Op Giraffenlaan 10 heb je de luxe van een bad. Giraffenlaan 8 en 10 zijn aangepaste woningen. Er zijn extra brede deuren. Waar nodig zijn plafondliften geplaatst.

Belevingstuin

Ben jij geen bankhanger? De woningen hebben een ruime belevingstuin waar je op avontuur kunt gaan. Deze is helemaal aangepast op lichamelijke beperkingen. Zo is er bijvoorbeeld voldoende plaats voor rolstoelen.

Giraffelaan 8-10 in Noordwijk

In en om het terrein

Woonzorgpark Willem van den Bergh

Terrein Willem van den Bergh is een groot woonzorgpark in de wijk Noordwijkerduin. Je vindt er verschillende andere woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zitten onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysio en logopedist. Aan de westkant van de wijk vind je Duinzone, een gebied met onder andere paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Dagbesteding

Op het woonzorgpark is van alles te doen als het om dagbesteding gaat. Ga bijvoorbeeld lekker puzzelen, knutselen of snoezelen. We bieden ook dagbesteding op de woning aan.

Buiten het park

Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk.

Bij ons komen wonen?

De woningen zijn bedoeld voor volwassenen en ouderen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperking. Ook psychiatrische problematiek komt voor. We maken gebruik van de behandelmethoden kader Vlaskamp en Urlings. Hiermee proberen we jouw kwaliteit van leven zo goed mogelijk te maken.

Heb je behoefte aan de intensieve zorg die wij bieden, dan kun je altijd contact opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op