Begeleid wonen in een groepswoning in Monster | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Goudenregenstraat 119-121-123-125-127,
2681 GH Monster
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Monster
Goudenregenstraat 119-121-123-125-127

Wonen

Het is weekend. Je hebt afgesproken met je broer om samen naar het strand te gaan. De geur van vers gezette koffie zorgt ervoor dat je dekens wegslaat en aan de ontbijttafel gaat zitten. Sommige huisgenoten zitten er ook al. Na het ontbijt ruim je je bord en bestek op. De bel gaat. Dat is vast je broer.  

Het stukje naar het strand heb je al vele malen gelopen. Je neemt je broer mee langs het mooiste pad daar naartoe, langs de ijssalon en de molen. De duinen komen al snel in zicht. Een frisse zeebries streelt je wangen. Jullie lopen samen de duinen op en staan boven stil. Even van dit uitzicht genieten. Langzaam dalen jullie af. Je doet je schoenen uit en houdt ze vast. Je voeten zakken diep weg in het warme zachte zand. Tijd om te voelen of het water net zo lekker is.

In het kort

Locatie Goudenregenstraat is gevestigd aan de rand van het gezellige dorp Monster. De woning ligt op tien minuten lopen van het strand. De groep bestaat uit negen volwassen bewoners met een licht verstandelijke beperking. Zij gaan naar een dagbesteding op een andere locatie. Binnen de woning bieden we structuur met ruimte voor eigen initiatief.

De woning

De woningen zijn per twee samengevoegd tot een eengezins-rijtjeshuis. Het huis bestaat uit drie verdiepingen. Het is huiselijk, ruim en modern ingericht met veel licht. Een fijne plek om thuis te komen na je dagbesteding. 

Aan de voorzijde van het huis heb je flinke tuin met picknickbanken. Op de eerste verdieping is een terras met loungebanken. Genoeg plek om buiten te kunnen relaxen en/of een hapje te eten.

De omgeving

De woning staat in een rustige straat. Als je deze straat uitloopt, kom je binnen tien minuten bij het strand van Monster. Daar kun je heerlijk je tenen begraven in het zachte zand. Lekker uitwaaien of uitkijken over de duinen. Ook heb je veel keuze uit verschillende wandel en fietspaden.

Met vijftien minuten lopen van de woning bevind je je in het centrum van Monster. Hier heb je veel leuke winkels, een bank, restaurant en snackbars.

Voor wie

Ben je (jong)volwassene met een licht verstandelijke beperking? En wil je begeleid wonen? Dan is deze woning misschien iets voor jou! Je woont met acht andere huisgenoten. Deze zijn tussen de 24 en 45 jaar oud. Je huisgenoten kunnen bijvoorbeeld een vorm van autisme of PDD-NOS hebben. Ieder van jullie gaat naar een dagbesteding.

We kijken altijd naar de samenstelling van de groep en of deze goed bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat we jou een huiselijke sfeer en de juiste structuur kunnen bieden, waardoor jij als individu goed kunt functioneren en je op je gemak voelt. Goed om te weten is dat de begeleiding ook blijft slapen.

We vinden het daarnaast belangrijk dat je ook wat leert. Dit leer je vooral door zelf te doen. Zo proberen we jouw zelfstandigheid te vergroten.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op