Zelfstandig begeleid wonen in een appartement in Apeldoorn | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Graanhof 22 t/m 42, 54 t/m 88, 96, 98,
7335 AV Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid zelfstandig wonen in een groepswoning in Apeldoorn
Graanhof 22 t/m 42, 54 t/m 88, 96, 98

Wonen

Je bent net komen wonen op de Graanhof. Je begint de dag op je eigen balkon. Het zonnetje schijnt, dus je bent direct goedgehumeurd. Je vindt het fijn om alleen te zijn, maar vanmiddag ontmoet je je buren in het activiteitencentrum. Samen gaan jullie iets creatiefs doen. Zo leer je elkaar kennen en ben je tegelijkertijd lekker bezig. Eén ding weet je zeker: je zult je hier snel thuis voelen.

In het kort

Op de Graanhof bieden we 26 appartementen voor senioren. Zij krijgen hier 24 uur per dag alle hulp die ze nodig hebben. Ben je als bewoner bijvoorbeeld niet zelf in staat om eten te maken? Dan wil de begeleiding je daar met alle plezier bij helpen.

Een appartement voor jezelf

Op de Graanhof heeft iedere bewoner een eigen appartement. De appartementen zijn voorzien van een keuken, eigen douche, wastafel en toilet. Er is een berging met aansluiting voor wasmachine en droger. Een groot voordeel aan de woning is dat je je eigen balkon hebt. Daar kun je alleen of met medebewoners lekker zitten en een kop koffie drinken.

Gezamenlijke ruimtes

Een eigen appartement heeft voordelen, maar is natuurlijk niet altijd gezellig. Daarom vind je op de Graanhof ook een gezamenlijke keuken en woonkamer. Die gebruiken we regelmatig voor activiteiten. Ook op de derde etage van het complex bevindt zich een activiteitencentrum waar de bewoners terecht kunnen voor een middagje vermaak.

De omgeving

De woning is gelegen midden in de woonwijk in Heze. Dit is een levendige wijk vlakbij een park. In de buurt zijn onder meer een winkel, huisarts, fysiotherapeut en apotheek. Het station en het stadscentrum liggen op korte afstand.

Dagjes uit
Het leukste dagje uit in Apeldoorn is ongetwijfeld de Apenheul. Lekker kijken naar de slingerapen die gewoon vrij rondlopen! Ben je wat meer op je rust gesteld? Dan vind je in de buurt verschillende schitterende wandelroutes.

Wie wonen hier?

De groep op deze woning bestaat uit senioren met een lichte verstandelijke beperking. Lijkt het je leuk om hier deel van uit te maken, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op