Grand Café Alleman in Harderwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Triasplein 1,
3845 GC Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Grand Café Alleman in Harderwijk
Triasplein 1

Werk of dagbesteding Restaurant

Geen dag gaat voorbij zonder de geur van heerlijke broodjes, sappige groenten en verse koffie. Bij Grand Café Alleman wordt er elke dag hard gewerkt. Met liefde worden de lekkerste gerechten bereid. In de horeca is het hard werken, maar je krijgt er een hoop gezelligheid en waardering voor terug!

In het kort

Aan Triasplein 1 in Harderwijk is Grand Café Alleman gevestigd. Bij Grand Café Alleman kan je onder andere terecht voor een heerlijke lunch, diner of een goede bak koffie. Bij Alleman werken mensen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen zich ontwikkelen binnen de bediening, in de keuken of achter de bar. Onder leiding van professionals leren zij de skills die hiervoor nodig zijn.

Bij Grand Café Alleman is iedereen welkom

Of je nou zin hebt in een heerlijke lunch, een ambachtelijk gebakje of komt voor een uitgebreid diner. Bij Grand Café Alleman kan het allemaal. Wij serveren daarnaast de lekkerste koffie en thee. Mocht je zin hebben in fris, kan dat uiteraard ook. Elke dag bieden wij een dagmenu aan tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast hebben wij speciaal voor kinderen een aangepast menu opgesteld.

Verder zijn wij de ideale plek voor een (kinder)feestje of georganiseerde diners en lunches voor grotere groepen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

De omgeving

Grand Café Alleman is gevestigd in de woonwijk Drielanden in Harderwijk. Hier wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Het café is gelegen in een winkelcentrum met veel winkelend publiek. Hier vind je onder andere supermarkten, diverse winkels en een kapper. Ook is het muziekpark op loopafstand te vinden.

Het Veluwemeer en de Veluwse bossen zijn goed te bereiken met de fiets en de auto. Daarnaast sta je binnen 15 minuten fietsen in het centrum van Harderwijk. Hier vind je ook verschillende voorzieningen zoals winkels, cafetaria’s en restaurants.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Dichtbij het cafe zit een bushalte. Vanaf het station van Harderwijk is het ongeveer 10 minuten fietsen naar het café. Er rijden treinen vanuit onder andere Zwolle en Utrecht centraal naar Harderwijk.

Kom bij ons werken 

Bij ons werken mensen met een verstandelijke beperking die een passie hebben voor de horeca. Ze houden van hard werken en zijn representatief. Wij werken samen in een team van enthousiastelingen en professionals.

Binnen het café kunnen werknemers een diploma niveau 1 behalen als horeca-assistent. Het examen wordt door de brancheorganisatie SVH afgenomen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op