Behandeling van ‘s Heeren Loo voor jongeren met beperking | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Groene Allee 100-102-104,
3853 JW Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Behandelgroep voor jongeren met beperking bij Groot Emaus in Ermelo
Groene Allee 100-102-104

Wonen Behandelen

Jouw leven is tot nu toe niet vlekkeloos verlopen, je dagelijks leven krijg je niet lekker op de rit. Je hebt bijvoorbeeld problemen met je ouders of moeite met het omgaan met de dagelijkse dingen. Daarom heb je soms jouw gedrag niet meer in de hand. Op Groot Emaus helpen wij jou hierbij.
Wij vangen je op en bieden je gespecialiseerde zorg. Ook is er bij ons veel aandacht voor school en leren we je hoe je je vrije tijd kunt invullen. Met als doel dat je op termijn weer goed kunt functioneren, binnen of buiten ‘s Heeren Loo.

In het kort

Op de behandelgroep bij Groot Emaus Ermelo krijg jij de zorg en opvang die jij nodig hebt. Zorg die het meest geschikt is voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en trauma of gedragsproblemen. Jouw persoonlijk begeleider helpt jou met je dagelijkse activiteiten op de groep. Ook ga je bij Groot Emaus onder begeleiding naar school en helpen we jou met het invullen van je vrije tijd. Samen met je begeleider maak je afspraken over jouw ontwikkeling. Je hebt op de behandelgroep je eigen slaapkamer, maar je eet wel samen met de groep.

Jouw eigen slaapkamer

In elke behandelgroep wonen 8 of maximaal 9 jongeren. Iedereen heeft zijn eigen slaapkamer. Beneden is een ruime woonkamer, met keuken en eetgedeelte waar je met de groep eet. Boven heb jij de privacy van jouw eigen slaapkamer, met bed, kast en wastafel. Op de gang is een gedeelde badkamer, waar je lekker kunt badderen.

Locatie en bereikbaarheid

De behandelgroepen zijn gevestigd op het terrein van Groot Emaus in Ermelo, in een bosrijke omgeving. Je hebt hier alle ruimte om even de natuur in te gaan en te wandelen of fietsen. Op 500 meter zit een bushalte, elk uur vertrekt een bus naar station Ermelo. Vanaf hier vertrekken de treinen naar Zwolle en Utrecht.

Voor wat voor jongeren wonen op de behandelgroepen?

De behandelgroepen van ‘s Heeren Loo zijn bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 23 met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. Je gaat naar school bij het Emaus College en je woont in een groepswoning. Ook leer je bij Groot Emaus hoe jij je vrije tijd kunt invullen. Je kunt in het weekend naar je ouders gaan, maar dit hangt van jouw situatie af. 

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op