Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Groenelaantje 35-37,
8072 DC Nunspeet
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Het Boschhuis in Nunspeet
Groenelaantje 35-37

Behandelen Hulp thuis Logeren

Even tot rust komen in het mooie bosrijke gebied van Nunspeet. Veel ontdekken en leren over wie jij bent. Spelen met vriendjes en vriendinnetjes. In het Boschhuis in Nunspeet is het allemaal mogelijk. Je kunt bij ons na school langskomen of komen logeren. Wat het beste bij jou past. Lees verder voor meer informatie!

In het kort

Aan Groene Laantje 35 in Nunspeet is het Boschhuis gevestigd. Het Boschhuis is een logeerhuis en een naschoolse dagbehandeling. Hier kunnen kinderen terecht met een beperking die hulp nodig hebben. Ook wordt er op deze locatie vanuit expertisecentrum Advisium speltherapie en psychomotorische therapie geboden. Kinderen leren vanuit persoonlijke doelen positiever over zichzelf te denken en om te gaan met boosheid en weerbaarheid. Er wordt competentiegericht gewerkt en in kleine stappen.

Gebouw

Het Boschhuis bestaat uit vier verdiepingen. Op de begane grond is een school gevestigd. Op de eerste verdieping zit de naschoolse dagbehandeling en het logeerhuis. Op deze verdieping zitten ook een aantal slaapkamers. De tweede verdieping heeft ook slaapkamers en zit een ruimte waar de speltherapie wordt gegeven. Op de derde verdieping zit een grote zolder voor de psychomotorische therapie. Ook heeft het gebouw een ruime tuin.

De verdiepingen zijn alleen met een trap te bereiken. Het gebouw is dus niet volledig toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

Groene Laantje 35 is gevestigd in Nunspeet aan een mooi groen gebied en de Zandenplas. Hier kan in de zomer gezwommen worden. In het centrum van Nunspeet vind je veel verschillende winkels en cafetaria’s. Daarnaast ligt Nunspeet aan een groot bosrijk gebied waar je eindeloos kunt wandelen. Ook ligt de mooie stad aan het Veluwemeer. Vanaf de woning is het ongeveer tien minuten fietsen naar het centrum.

Dichtbij het Boschhuis zit het station van Nunspeet. Het station is lopend te bereiken. Er rijden treinen richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie?

De naschoolse dagbehandeling en het logeerhuis zijn voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. De kinderen hebben gedragsproblemen en/of leer-, sociale-, emotionele- of psychiatrische problemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op