Begeleid wonen voor kinderen op woonzorgpark Het Westerhonk in Monster | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Groenendaal 10-12-14-16,
2681 DZ Monster
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen op woonzorgpark Het Westerhonk in Monster
Groenendaal 10-12-14-16

Wonen

Vandaag gaan jullie lekker verstoppertje spelen in de achtertuin. Jij zit veilig achter de boom, daar vindt niemand jou. Gewonnen! Als jullie moe gespeeld zijn komen jullie naar binnen voor de gezamenlijke maaltijd. Spaghetti, jammie! Na het eten heb je even behoefte aan ruimte voor jezelf. Dan is het tijd om je terug te trekken op je eigen kamer en je ouders te vertellen over de fijne dag die je hebt gehad.

In het kort

Op Groenendaal staan vier huizen waar we 24-uurs begeleiding bieden. Er wonen bij ons kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. We proberen een zo huiselijk mogelijke sfeer te creëren. Dit doen we bijvoorbeeld met gezamenlijke eet- en drinkmomenten. Natuurlijk is er ook altijd ruimte om te spelen. We maken gebruik van de methodiek ‘Op Eigen Benen’. Hierdoor leren de jongeren zo zelfstandig mogelijk te worden.

Woning

De woningen vormen samen een blok van vier huizen. Jij hebt je eigen slaapkamer. Daar zul je niet alleen komen om te slapen, want er is ook televisie- en internetaansluiting. Nodig je huisgenootjes uit voor een filmavondje! De eetkamer, woonkamer en keuken stralen veel gezelligheid uit, waardoor jij je hier meteen welkom zult voelen. Verder heeft de woning een grote achtertuin, waar heerlijk gespeeld kan worden. BehandelmethodeOp Groenendaal werken wij met de methodiek Eigen benen. Dat wil zeggen dat wij proberen om de eigenwaarde en zelfredzaamheid van onze bewoners waar mogelijk te versterken. Zo leer je je eigen leven vorm te geven.

Omgeving

Terrein Westerhonk
De woningen staan op het terrein Het Westerhonk. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Voor de woningen is een speeltuintje. In de nabije omgeving zijn een kinderboerderij, een grote speeltuin en een voetbalveldje. Ook is er een zwembad, en luchthal en een gymzaal. In de vakantie gaan we regelmatig met de bewoners zwemmen.

Strand Molenslag

Monster is de ideale locatie voor een dagje aan zee: met de auto ben je in slechts 7 minuten op strand Molenslag.

Wie wonen hier begeleid?

De kinderen en jongeren op onze woongroep hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. Sommigen hebben daarnaast ook gedragsproblemen. Door de onderlinge verschillen in leeftijd, geslacht, problematiek en opvangduur zijn de groepen zeer gevarieerd. 

Ben jij op zoek naar een veilige plek om begeleid te wonen tussen leeftijdsgenootjes? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op