Begeleid wonen op woonzorgpark Het Westerhonk in Monster | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Groenendaal 18-20-22-24,
2681 DZ Monster
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen op woonzorgpark Het Westerhonk in Monster
Groenendaal 18-20-22-24

Wonen

Vandaag gaan jullie met de hele groep en de begeleiding een daguitstapje maken naar het strand. Lekker, de wind in je haren! Het wordt al herfst, dus het is te koud voor de zee. Dat is niet erg, want alleen het uitzicht is al prachtig. Daarna drinken jullie een kop koffie bij de strandtent. Als je daar behoefte aan hebt, kan het natuurlijk ook gewoon thuis op de bank. Je kunt er zeker van zijn dat er op Groenendaal altijd iemand voor je klaarstaat.

In het kort

Groenendaal 18 t/m 24 zijn vier huizen waar we 24-uurs begeleiding bieden. Er wonen bij ons volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Wij proberen hen zoveel mogelijk structuur te bieden, maar natuurlijk is een goede sfeer ook belangrijk.

Woning

Op Groenendaal vind je ruime en lichte woningen. Als bewoner heb je een grote slaap-/woonkamer voor jezelf. Daar kun je ook televisie kijken.

Op de woning vind je voldoende douche- en toiletvoorzieningen. In de gemeenschappelijke woonkamer kun je altijd terecht. Een tv- en WiFi-aansluiting zijn aanwezig.

Heb je even geen zin om binnen te zitten? Dan is er onze grote tuin om een frisse neus te halen.

Behandelmethodiek

Op Groenendaal werken we met de methodiek Totale Communicatie. Dat wil zeggen dat we proberen om de communicatie van de bewoners zoveel mogelijk te ondersteunen en te versterken. Dit doen we met hulpmiddelen als gebaren, tekeningen en kleuren.

Wonen aan de kust

Het Westerhonk
De woningen zijn onderdeel van woonzorgpark Het Westerhonk, een bijzondere plek in het Westland. Hier wonen en werken mensen met en zonder verstandelijke beperking. Je vindt er onder andere een zwembad, kapper, gymzaal, kinderboerderij en supermarkt.

Strand Molenslag

Monster ligt vlak aan de kust, dus ga lekker een dagje uitwaaien: de Noordzee is op loopafstand!

Wie wonen hier begeleid?

Op Groenendaal hebben de bewoners een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Een aantal mensen heeft daarnaast autisme. Ook moeilijk verstaanbaar gedrag komt voor. Alle bewoners hebben een sterke behoefte aan structuur, duidelijkheid en begeleiding.

Ben jij op zoek naar een veilige plek om begeleid te wonen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op