Begeleid wonen in een groepswoning op een woonzorgpark in Monster | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Groenendaal 2-8,
2681 DZ Monster
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een groepswoning in Monster
Groenendaal 2-4-6-8

Wonen

Een nieuwe dag op het woonzorgpark! Waar ga je vandaag heen? Je bedenkt je ineens dat er in huis nog het nodige gedaan moet worden. Je kamer mag wel eens een beetje worden opgeruimd, want het is een rommeltje! Gelukkig helpt één van je begeleiders je. Samen vouwen jullie de kleren op en stofzuigen de vloer. Met zijn tweeën is het werk snel gedaan. Nu kunnen jullie genieten van je vrije tijd!

In het kort

De woningen op Groenendaal bieden een thuis aan volwassenen en senioren met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Zij laten vaak moeilijk verstaanbaar gedrag zien. Meestal is er sprake van bijkomende problematiek als autisme. Op de woningen is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Wij bieden een huiselijke en veilige omgeving. Zo krijgen onze bewoners de structuur die ze nodig hebben. Ook kunnen ze hier in alle rust aan hun ontwikkeling werken.

De woningen

Op de vier woningen op Groenendaal heeft iedere bewoner een eigen zit-slaapkamer. De meeste kamers hebben een eigen douche en toilet.

De woningen zijn rolstoeltoegankelijk en beschikken over een lift. Ze hebben een ruime afgesloten tuin, waar je altijd terecht kunt als je behoefte hebt aan wat ontspanning.

Omgeving

Terrein Het Westerhonk
Op het instellingsterrein kom je van alles tegen: wandelpaden, een kleine manege, een zwembad, een gymzaal, een kinderboerderij, een belevingstuin en een (aangepaste) speeltuin. Je kunt wat eten en /of drinken in het restaurant. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals een filmclub, het zomerfeest en een kerstreis. In de Westerkerk vinden vaak kerkdiensten plaats. Ook is er een buurtsupermarkt en een kapsalon. Het Westerhonk heeft een polikliniek met artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, een ergotherapeut, een logopedist, gedragswetenschappers en een tandarts. 

Op 5 minuten loopafstand van het terrein vind je een bushalte.

Dagbesteding en vrije tijd

In en om het terrein is van alles te doen. Ga bijvoorbeeld een handje helpen op de kinderboerderij! De activiteiten die we bieden zijn zowel gericht op leren als op ontspanning.

Strand Molenslag

Monster is de ideale locatie voor een dagje aan zee; met de auto ben je in slechts 7 minuten op strand Molenslag. 

Wie wonen er bij ons?

Op Groenendaal 2-8 hebben de bewoners een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast vertonen zij moeilijk verstaanbaar gedrag en/of bijkomende problematiek als autisme.

Op Groenendaal 4-8 wonen (jong)volwassenen; op Groenendaal 2-6 senioren.

Behandelmethodiek

We maken gebruik van de behandelmethode Triple C. Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat bewoners een zo gewoon mogelijk leven kunt leiden. Ook gebruiken we de methode Totale Communicatie. Hiermee proberen we de communicatie van de bewoners waar nodig te ondersteunen en te versterken.

Denk je dat de zorg die wij bieden aansluit bij wat jij nodig hebt, dan kun je altijd contact opnemen. 

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op