Begeleid zelfstandig wonen in Utrecht | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Gulperberg 18-20-22,
3453 RX De Meern
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Zelfstandig wonen in Utrecht Leidsche Rijn - De Meern
Gulperberg 18-20-22

Wonen

In het kort

De woning kun je vinden in de wijk Veldhuizen. Deze wijk staat in De Meern en maakt deel uit van de nieuwbouwwijk Leidsche Rijn. Hier zijn drie rijtjeshuizen samengevoegd tot zelfstandige woningen. Er wonen twee bewoners in een appartement. De bewoners zitten in de leeftijd van 22 tot 50 jaar. Er is begeleiding vanuit de Gulperberg indien gewenst. Elke bewoner gaat naar een vorm van dagbesteding.

Woning

De drie samengevoegde rijtjeswoningen staan in rustige een woonwijk. De woning bestaat uit twee verdiepingen, hierdoor is het minder rolstoeltoegankelijk. Je vindt vijf kamers op de eerste verdieping en twee op de begane grond. Elk appartement heeft een oppervlakte van ongeveer twintig vierkante meter. Je kunt je kamer dus makkelijk verdelen in een woon- en slaapgedeelte. In totaal zijn er vier badkamers. Twee op de eerste verdieping en twee op de begane grond. 

Gezamenlijke ruimte

De gemeenschappelijke ruimte is huiselijk ingericht. Je hebt hier een woonkamer, waar je gezellig samen tv kunt kijken of een boek kunt lezen. Aangrenzend heb je ook de kook- en eetruimte. De open keuken beschikt over alles wat je nodig hebt om te koken.

Omgeving

In de nabije omgeving vind je een prachtig meer, waar je lekker kunt uitwaaien. In de andere richting vind je op loopafstand een klein parkje met een hondenuitlaatplek. Je kunt er mooie wandelingen maken. Het is mooi omgeven door rijen bomen en ligt langs een beek waar je ook de eendjes kunt voeren. Als je een stukje verder loopt, het bruggetje over, heb je een klein winkelcentrum met onder andere een Plus-supermarkt en een Primera.

De bussen vind je op 300 meter afstand waar je buslijn 28 en 128 naar Utrecht Centraal kunt pakken of naar de omringende plaatsen zoals Vleuten en De Meern. Ook het nieuwe winkelcentrum Vleuterweide is bereikbaar met bus 28.

Voor wie

Je wilt graag zelfstandig wonen, maar je hebt nog wel aansturing nodig in het dagelijks leven. Dit zal voor de een meer zijn dan voor de ander. Daarnaast vinden we het belangrijk dat wij jou een huiselijke sfeer aanbieden. En een duidelijke structuur, zoals het leren omgaan met de gevolgen van autisme en het behouden/vergroten van je zelfredzaamheid. Zo zorgen wij dat jij optimaal mogelijk kunt (leren) functioneren. Sommige bewoners hebben autisme.

Wil je meer weten? Of wil je een keertje komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op