Begeleid wonen in Tiel voor verstandelijk beperkten | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Haagwinde 1-3,
4007 VA Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Tiel
Haagwinde 1-3

Wonen

Je begeleider komt je wakker maken, een nieuwe dag is weer aangebroken. Elke dag word je weer vrolijk van de begeleiders die rondlopen. Ze helpen je goed en ze zijn leuk gezelschap! Je begint de dag met een ontbijt in de gezamenlijke woonkamer, waar je de geuren van een vers gebakken eitje ruikt. Wat verse jus erbij en de dag kan niet beter beginnen.

De zon schijnt, dus het is tijd om naar buiten te gaan. Buiten zijn er al wat medebewoners. Er is een heerlijke ontspannen sfeer. Je besluit nog even na te genieten van het ontbijt en ploft neer op een stoel. Dan komt je begeleider naar je toe om te zeggen dat het dagprogramma zo begint. We gaan met zijn allen kaarten maken! Met een muziekje op de achtergrond begin jij met het eerste knutselproject. Je verwondert je over de mooie dingen die worden gemaakt.

In het kort

In Haagwinde 1-3 wonen volwassenen en senioren met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. De woning biedt 24-uurs begeleiding. Wij geloven dat beweging bijdraagt aan een goede kwaliteit van leven en daarom is er bij ons veel mogelijkheid om buiten te bewegen. Wij kijken naar jouw mogelijkheden en kansen en bieden dit in een veilige omgeving. Er wonen in totaal 16 volwassen en senioren in het gebouw en ieder gedeelte heeft een iets andere doelgroep.


De woning

Haagwinde 1-3 is een twee-onder-één-kap woning. De twee woningen zijn met elkaar verbonden door een grote geschakelde keuken. Iedere woning heeft daarnaast een eigen gemeenschappelijke woonkamer met internetaansluiting en een televisie. De bewoners van het gebouw hebben allemaal een eigen slaapkamer van 12 m2. Achter de woning bevindt zich een grote tuin die gedeeld wordt met vijf andere woningen van ’s Heeren Loo.

Omgeving

De woning ligt in de rustige woonwijk Passewaaij aan een weg met weinig verkeer. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Naast de woning ligt het dagbestedingscentrum van ’s Heeren Loo. Als je de straat uitloopt, sta je midden in het Linge-Waalpark waar je heerlijk kunt wandelen Ook loop je zo naar de rivier de Waal met een prachtige moerasachtige omgeving. In het centrum van Passewaaij vind je een grote supermarkt en voorzieningen zoals een kapper, cafetaria’s en een fysiopraktijk.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is uitstekend in Passewaaij. Als je vanaf de woning de straat uitloopt, ga je rechtdoor over de rotonde en loop je zo tegen een busstation aan. Deze brengt je onder andere naar het centrum van Tiel. Ook heeft Passewaaij een eigen treinstation waar je vanaf de woning met vijf minuten fietsen bent. De treinen gaan naar Tiel en naar Woerden via Utrecht Centraal.

Voor wie?

Haagwinde 1 is voor volwassen en senioren met een matige verstandelijke beperking, veelal met visuele of gehoor problematiek. Op Haagwinde 3 wonen vooral ouderen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Er is in het hele gebouw rekening gehouden met mindervaliden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op