Begeleid wonen in Tiel voor ouderen met een verstandelijke beperking. | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Haagwinde 25-27,
4007 VA Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Tiel
Haagwinde 25-27

Wonen

De ochtend begin je met een lekker kopje koffie en vervolgens neem je een warme douche. In de middag staat er een dagprogramma op je planning. Dit keer een wandeling langs de rivier De Waal. Aan het einde van de middag, na de wandeling, is het weer tijd voor een kopje koffie met iets lekkers erbij. Rond zes uur word je geroepen door de begeleiding. Het eten is klaar! Je medebewoners zitten al aan tafel. Je schuift aan en geniet van een heerlijke warme maaltijd. ’s Avonds nog even genieten van de ondergaande zon in de tuin en de dag zit er weer op.

Je kunt steeds weer genieten van de rust in de woonwijk Passewaaij. Er zijn veel groene, bosrijke gebieden in de omgeving en de buurtgenoten zijn vriendelijk. Spelletjes spelen is naast wandelen je grootste hobby. Dit doe je dan ook zoveel mogelijk. Als het even kan met andere bewoners. Dat is wel zo gezellig!

In het kort

Haagwinde 25-27 is geschikt voor ouderen met een ernstig verstandelijke beperking die tot de laatste levensfase in de woning kunnen verblijven. Er wordt door de begeleiding veel aandacht besteed aan de zelfredzaamheid. Elke dag is er begeleiding aanwezig en er is ’s nachts een nachtdienst aanwezig. Overdag is er een vorm van dagbesteding die vooral in de woning zelf plaatsvindt. De dagbesteding bestaat veelal uit belevingsgerichte activiteiten. De woning wordt gedeeld met 15 andere bewoners.

Woning

Het gebouw is een twee-onder-één-kap woning en heeft twee verdiepingen. De twee woningen horen bij elkaar en hebben een gemeenschappelijke keuken. De twee gedeeltes zijn door de keuken met elkaar verbonden. Verder heeft elke woning een grote woonkamer en een badkamer die bestaat uit een douchegedeelte en een badgedeelte. Op nummer 25 is er plek voor negen mensen en nummer 27 heeft zeven plaatsen. Iedere bewoner heeft een eigen kamer. De woning heeft ook een eigen tuin die om het gebouw heen zit.

Omgeving

De woning ligt in de rustige woonwijk Passewaaij aan een weg met weinig verkeer. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Naast de woning ligt het dagbestedingscentrum van ’s Heeren Loo. Als je de straat uitloopt, sta je middenin het Linge-Waalpark waar je heerlijk kunt wandelen Ook loop je zo naar de rivier de Waal met een prachtige moerasachtige omgeving. In het centrum van Passewaaij vind je een grote supermarkt en voorzieningen zoals een kapper, cafetaria’s en een fysiopraktijk.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is uitstekend in Passewaaij. Als je vanaf de woning de straat uitloopt, ga je rechtdoor over de rotonde en loop je zo tegen een bushalte aan. De bussen brengen je onder andere naar het centrum van Tiel. Ook heeft Passewaaij een eigen treinstation waar je vanaf de woning met vijf minuten fietsen bent. De treinen gaan naar Woerden en Tiel en rijden via Utrecht Centraal.

Voor wie?

De woning is voor ouderen met een ernstige verstandelijke beperking, veelal met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Haagwinde 25-27

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op