Begeleid wonen in Tiel voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Haagwinde 29-31,
4007 VA Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Tiel
Haagwinde 29-31

Wonen

Ieder mens is op zijn eigen manier uniek en bijzonder. Iedereen verdient een thuis waar je je veilig voelt. Iedereen verdient een kans om zich te ontwikkelen.

Thuiskomen met mensen om je heen die jou waarderen als persoon. Die jou willen helpen met al je vragen en er voor je zijn. Een huis waar je lekker jezelf kunt zijn, waar je je terug kunt trekken in je eigen slaapkamer en waar je elke dag mag genieten van een mooie groene omgeving.

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder en ontdek wat er mogelijk is!

In het kort

Haagwinde 29-31 is een woning waar volwassenen en senioren begeleid wonen. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Er is veel aandacht voor een goede sfeer, voldoende structuur en ontwikkeling. Op nummer 29 is er plek voor 8 volwassenen (vanaf 18 jaar) met een matige verstandelijke beperking. Op nummer 31 is er ook plek voor 8 mensen. De doelgroep voor deze woning zijn volwassenen en senioren met een ernstige verstandelijke beperking. Overdag gaan de meeste bewoners naar het dagactiviteiten centrum, gelegen naast de woning. Hier kan je onder andere sporten, muziek maken en werken. Ook zijn er regelmatig activiteiten die georganiseerd worden vanuit ’s Heeren Loo.

Woning

Het gebouw is een twee-onder-één-kap woning met twee verdiepingen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer van 12 m2. Er is een grote gemeenschappelijke ruimte met keuken en internet –en televisieaansluiting. Daarnaast heeft elke woning twee badkamers die worden gedeeld en een washok. Achter de woning zit een kleine tuin die grenst aan een grote binnentuin die gedeeld wordt met andere woningen van ’s Heeren Loo. Het gebouw is aangepast voor mindervaliden.

Omgeving

De woning ligt aan een weg met weinig verkeer in de rustige woonwijk Passewaaij. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Naast de woning ligt het dagbestedingscentrum van ’s Heeren Loo. Als je de straat uitloopt, sta je middenin het Linge-Waalpark waar je heerlijk kunt wandelen. Ook loop je zo naar de rivier de Waal met een prachtige moerasachtige omgeving. In het centrum van Passewaaij vind je een grote supermarkt en voorzieningen zoals een kapper, cafetaria’s en een fysiopraktijk.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is uitstekend in Passewaaij. Vanaf de woning is het nog geen vijf minuten lopen naar het busstation. Deze brengt je onder andere naar het centrum van Tiel. Ook heeft Passewaaij een eigen treinstation waar je met de fiets binnen vijf minuten bent. De treinen gaan naar Woerden en Tiel en rijden via Utrecht Centraal.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen/senioren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking die graag begeleid willen wonen. Nummer 29 richt zich op (jong)volwassenen met een matige verstandelijke beperking en nummer 31 op volwassenen en senioren met een ernstige verstandelijke beperking. Wij bieden veel structuur in beide woningen en er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

Haagwinde 29-31

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op