Groepswoning voor ouderen in Apeldoorn | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Hannahlaan 110-114-118-122-126,
7325 BM Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Groepswoning voor ouderen in Apeldoorn
Hannahlaan 110-126 (Duinroos)

Wonen Behandelen

Je bent net met de rolstoel buiten geweest, dat was fijn. De vogels waren druk aan het fluiten. De natuur is prachtig, vooral alle geluiden en geuren ervan. Nu is het tijd voor een kop koffie, het is al best druk aan tafel. Je kan niet praten, maar je lacht naar je buurvrouw, die naast je is komen zitten. Ze is een lieve vrouw, ook al kan ze soms wel wat lastig zijn. Misschien dat je zometeen lekker in bad gaat, daar heb je zin in.

In het kort

In het gebouw aan de Hannahlaan zijn drie woongroepen gehuisvest die 24-uurs begeleiding en verzorging krijgen. Er is ruimte voor eigen wensen van bewoners en hun familie. Elke woongroep heeft plek voor twaalf mensen. De woningen zijn onlangs gerenoveerd.

Het gebouw

De woningen zijn ruim, licht en van alle gemakken voorzien. In elke woning is er plek voor twaalf mensen met een ernstig verstandelijke beperking. Iedereen heeft een privé-slaapkamer. We delen een gezellige gemeenschappelijke woonkamer. In de woonkamer is een vaste internetaansluiting en televisie.

De omgeving

De woningen liggen midden in een bosrijke omgeving op het terrein van ’s Heeren Loo. De woningen zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Zorg en begeleiding ouderen

Binnen de woningen bieden wij zorg en begeleiding aan ouder wordende mensen met een ernstig verstandelijke beperking, mogelijk met een gedragsproblematiek.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op