Begeleid zelfstandig wonen in Bennekom | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Heelsumseweg 31a,
6721 GP Bennekom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid zelfstandig wonen in Bennekom
Heelsumseweg 31a

Wonen

Tijd om boodschappen te doen. Je pakt je jas en tas uit je kamer en roept je huisgenoten. Samen boodschappen doen is toch net iets gezelliger. Je loopt naar buiten en ademt diep in. Heerlijk die frisse lucht! Na 10 minuten lopen ben je aangekomen bij de supermarkt. Je pakt je lijstje erbij, het winkelen kan beginnen!

In het kort

Aan de Heelsumseweg in Bennekom staat de groepswoning ‘Saffraan’. Hier wonen volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. De bewoners worden vanuit de IBZW begeleid, wat staat voor Intensief Begeleid Zelfstandig Wonen. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of werk.

De woning

De woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Deze ruimte is voorzien van een televisie. Verder heeft elke bewoner een eigen slaapkamer. De badkamers worden gedeeld. Er is een ruime tuin aanwezig die gedeeld wordt met de buren. Hier zit een andere groepswoning van ’s Heeren Loo. 

Omgeving

Saffraan is gevestigd in een leuke woonwijk in Bennekom. In de wijk wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. Vanaf de woning sta je binnen 10 minuten lopen in het centrum van Bennekom. Hier vind je diverse winkels, cafetaria’s en restaurants. Verder woon je dicht bij de Veluwse bossen, waar je oneindig kunt wandelen.

Het openbaar vervoer in Bennekom is uitstekend. Bij de woning, op loopafstand, vind je verschillende bushaltes. De bussen brengen je onder andere naar station Ede-Wageningen en het busstation van Wageningen. 

Voor wie?

De woning is bestemd voor volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 25 en 55 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op