Wonen in een behandelgroep voor jongeren in Soest | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Hellingweg 1,
3762 CP Soest
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Wonen met groepsbehandeling voor jongeren in Soest
Hellingweg 1e

Wonen Behandelen

In het kort

Aan de Hellingweg 1e in Soest wonen kinderen met gedragsproblemen. De meeste kinderen gaan overdag naar school. Binnen de woning wordt er gewerkt met behandelgroepen van vier. In de groepen zitten kinderen met dezelfde leeftijd bij elkaar. De begeleiding richt zich vooral op een toekomstgericht ontwikkelingstraject. In dit traject leren de kinderen vaardigheden te vergroten en het probleemgedrag te verminderen.

Daarnaast wordt er gewerkt vanuit structuur, aandacht, nabijheid van begeleiders en veiligheid.

Groepswoning met appartementen

De woning aan de Hellingweg 1d is een vrijstaande woning met een eigen pad naar de voordeur. In de woning zijn tien appartementen gebouwd voor adolescenten.

Omgeving

De woning is gelegen op een terrein van Arkemeyde in een woonwijk in Soest. Arkemeyde is een dienstencentrum waarin onder andere therapie en diagnostiek wordt geboden. Ook kunnen de bewoners van de Hellingweg hun vrije tijd besteden in het dienstencentrum. 

In de buurt zijn er verschillende winkels te vinden. Het centrum van Soest is tien minuten lopen vanaf de woning. Ook zijn er gebieden zoals bossen, polders en duinen te vinden in de omgeving. Op loopafstand is een bushalte te vinden met bussen naar onder andere het station van Soest en het station van Amersfoort.

Wat voor jongeren behandelen wij hier?

De woning is geschikt voor kinderen met ernstige gedragsproblemen. Deze problemen kunnen zich naar buiten toe uiten in gedragsproblemen maar ook juist naar binnen toe, in angst en somberheid. De problematiek loopt uiteen van sociaal emotionele vaardigheidstekorten tot aan gedragsproblematiek.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op