Begeleid wonen voor kinderen met gedragsproblemen in Soest | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Hellingweg 1,
3762 CP Soest
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Soest voor kinderen met gedragsproblemen
Hellingweg 1f

Wonen Behandelen

In het kort

Aan de Hellingweg 1f wonen kinderen van 7 t/m 12 jaar met ernstige gedragsproblemen. De meeste jongeren gaan overdag naar school. Binnen de woning wordt er gewerkt met behandelgroepen. In de groepen zitten kinderen met dezelfde leeftijd bij elkaar. De begeleiding richt zich vooral op een toekomstgericht ontwikkelingstraject. In dit traject leren de kinderen vaardigheden te vergroten en het probleemgedrag te verminderen. Ook wordt er veel structuur, aandacht, veiligheid en duidelijkheid geboden.

Gebouw

Het gebouw aan de Hellingweg 1f is vrijstaand met een eigen pad naar de voordeur. In het gebouw zijn tien appartementen gebouwd voor adolescenten. 

Woonwijk in Soest

De woning is gelegen op een terrein van Arkemeyde in een woonwijk in Soest. Arkemeyde is een dienstencentrum waarin onder andere therapie en diagnostiek wordt geboden. Ook kunnen de bewoners van de Hellingweg hun vrije tijd besteden in het dienstencentrum. 

In de buurt zijn er verschillende winkels te vinden. Het centrum van Soest is tien minuten lopen vanaf de woning. Ook zijn er gebieden zoals bossen, polders en duinen te vinden in de omgeving. Op loopafstand is een bushalte te vinden met bussen naar onder andere het station van Soest en het station van Amersfoort.

Welke kinderen begeleiden wij op Arkemeyde?

Bij ons kunnen kinderen terecht van 7 t/m 12 jaar die gedragsproblemen vertonen. Er komen onder andere PDD, ADHD, ODD en hechtingsstoornissen voor. De kinderen worden intensief begeleid.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op