Begeleid wonen voor jongeren in Ermelo | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Herderlaan 45,
3851 BC Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een woonwijk in Ermelo
Herderlaan 45a t/m k

Wonen

Nog even, en dan mogen de koekjes uit de oven! Deze middag heb je samen met je huisgenoten heerlijke koekjes gebakken. Ze staan nu in de oven gaar te worden. Straks ga je ze versieren met allerlei lekkers. Je bent benieuwd hoe ze zijn geworden! Eerst is het tijd voor een drinkpauze in de gezamenlijke woonkamer.

In het kort

Aan de Herderlaan 45 in Ermelo bevindt zich een woning voor jongeren met een verstandelijke beperking en een hoog niveau. Er is 24-uurs begeleiding. Het bieden van respect en een luisterend oor staat bij de begeleiding centraal. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de bewoners. Overdag gaan de jongeren naar dagbesteding en/of school.

Woning

De woning heeft drie woonlagen. Op de begane grond wonen acht jongens en op de eerste verdieping wonen zeven meiden. De jongeren hebben een eigen slaapkamer. De badkamers worden gedeeld. Daarnaast zijn er op beide verdiepingen ook nog twee appartementen. De derde verdieping heeft drie appartementen voor licht verstandelijk beperkte volwassenen. Deze bewoners krijgen op vaste tijden en dagen begeleiding. De woning heeft een grote gezamenlijke woonkamer met keuken. Hier wordt veel gebruik van gemaakt. 

Omgeving

Je woont in een woonwijk in Ermelo, aan een drukke straat. Hier wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Er is altijd wat te beleven. Het centrum heeft leuke winkels en cafetaria’s. Je woont zo dichtbij het centrum, dat je er zelfs lopend heen kunt! Ook is er een zwembad in de buurt en een supermarkt. Daarnaast heb je mooie bossen in de buurt waar je leuk kunt wandelen. En je woont ook nog eens dichtbij het Veluwemeer!

Het openbaar vervoer is uitstekend. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken. Dit station is vanaf je huis makkelijk te bereiken.

Voor wie?

De woning is voor jongeren met een verstandelijke beperking en een hoog niveau. Veel jongeren hebben daarnaast een bijkomende stoornis als autisme of ADHD. De leeftijd ligt tussen de 13 en 19 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op