Begeleid wonen in een groepswoning of appartement in Bovenkarspel | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Hertog Albrechtstraat 465-467-471,
1611 GM Bovenkarspel
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid of begeleid zelfstandig wonen in Bovenkarspel
Hertog Albrechtstraat 465-471

Wonen

Waar in Nederland kun je ’s ochtends nou nog genieten van de geur van versgemaaid gras of de vogels aan pindakettingen horen knagen? De molenwieken zien draaien en de fietsers op een rustig tempo voorbij zien trekken? Bovenkarspel is één van die zeldzame plekjes waar het af en toe nog stil is. Als je denkt dat het er daarom saai is, dan heb je het goed mis. Pak je fiets en ga lekker uitwaaien op de strandjes aan het Ijsselmeer, want het wordt schitterend weer vandaag!

In het kort

De woningen aan de Hertog Albrechtstraat bieden de gestructureerde dagindeling en begrenzing waar de cliënten behoefte aan hebben, en dat alles in een huiselijke sfeer. Alle cliënten nemen deel aan dagbesteding; op lange termijn is het doel dat zij leren zelfstandiger te worden.

De woning / het gebouw

De woningen aan de Hertog Albrechtstraat zijn rijtjeshuizen in vrolijke geeltinten met een knusse dorpse uitstraling. Alle woningen hebben een gezellige woonkamer met televisie. Iedere cliënt heeft een eigen zit-/slaapkamer. Achter de woningen is een aanleunappartement met keuken en badkamer, waar één cliënt zelfstandig kan wonen. Elke woning heeft een grote achtertuin met veel privacy. De woningen zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Omgeving

Het landelijke Bovenkarspel ligt tussen Hoorn en Enkhuizen. In de omgeving vind je overal groen. De woningen zijn gelegen langs het water en vlakbij de molen. Op vijf minuten loopafstand zijn een overdekt winkelcentrum en een wandelpark. Hoewel Bovenkarspel een rustig dorp is, zijn de voorzieningen wat betreft het openbaar vervoer er uitstekend. Een bushalte en NS-station zijn op loopafstand. Vlakbij vind je de strandjes van het IJsselmeer, waar je bij mooi weer de hele dag plezier kunt maken. Op tien minuten afstand vind je ook de dagbesteding.

Wie wonen hier begeleid of begeleid zelfstandig?

De woningen op de Hertog Albrechtstraat zijn bedoeld voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. In woning 465 wonen jongeren; in de andere woningen is geen specifieke leeftijdsgrens. Woning 467 is specifiek gericht op een langdurig verblijf.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op