Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Tuinlaan 3-5,
2681 JC Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Het Anker in Monster
Tuinlaan 3-5

Werk of dagbesteding

Ben je op zoek naar goed kwalitatief en toch goedkoop haardhout? Of heb je een bezorgklus? Het Anker is er voor medewerkers, bewoners en opdrachtgevers! 

In het kort

Het Anker doet allerlei klussen voor medewerkers en bewoners van Het Westerhonk, maar ook voor opdrachtgevers uit het Westland. Zo kunnen we in onze wasserette grote hoeveelheden linnengoed wassen en verzorgen en is onze postgroep inzetbaar voor postbezorging op Het Westerhonk en de directe omgeving. Maar je kunt bijvoorbeeld ook bij Het Anker terecht voor goedkoop haardhout.

Op bestelling

Wil je weten of het Anker een klus voor jou of je organisatie kan verzorgen? Neem dan contact op. We helpen je graag!

Dagbesteding

Het Anker biedt dagbesteding aan mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Deze deelnemers werken in groepen onder begeleiding aan verschillende opdrachten. We hebben bij Het Anker onder andere een wasserette, kookgroep en een foldergroep.

Contact

Het Anker
Tuinlaan 3
2681 JC Monster
06 23 05 49 73
anker@sheerenloo.nl 

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag: 9.00 - 16.00 uur.
Woensdag: 9.00 - 15.00 uur.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op