Het Hart op De Hartenberg in Wekerom - kerk en ontmoetingscentrum | 's Heeren Loo
Vacatures 10 nieuw
Praktische info
Adres:
Apeldoornseweg 80,
6733 SC Wekerom
www.bijhethart.nl 06 - 83 59 51 06 Routebeschrijving

Het Hart op woonzorgpark De Hartenberg
Apeldoornseweg 80

Werk of dagbesteding Vrije tijd

Het Hart is het bruisend middelpunt op woonzorgpark De Hartenberg van ’s Heeren Loo. Het Hart brengt mensen bij elkaar en nodigt iedereen uit om mee te doen! In 2018 is de voormalige kerk volledig verbouwd en gerenoveerd tot een prachtig Grand Café en congrescentrum. Nu is het dé plek voor ontmoeting tussen bewoners en bezoekers van De Hartenberg. En een inspirerende plek voor bedrijven en organisaties die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen.

In het kort

Het Hart is een unieke plek met een sociaal karakter. Zorg, bedrijfsleven en maatschappij komen bij Het Hart op een kleurrijke manier samen. Het Hart is een leerwerkbedrijf. Mensen met een beperking ontwikkelen hier hun talenten en doen zo belangrijke werkervaring op in de horeca. Sommigen kunnen hierdoor na verloop van tijd de stap maken naar een regulier horecabedrijf. 

Deze prachtige locatie ligt in de bosrijke omgeving van Ede, midden op woonzorgpark De Hartenberg.

Kom lekker lunchen bij Het Hart! 

In onze keuken maken we alle gerechten met dagverse ingrediënten. Zo komen onze eitjes rechtstreeks van de boerderij op De Hartenberg. En werken we het liefst met biologische producten van de moestuingroep op De Hartenberg en van Makandra in Ede, ook een leerwerkbedrijf van ‘s Heeren Loo. Jezelf verwennen met een goede cappuccino en appeltaart van Bakkerij Smul? Ook daarvoor kun je dagelijks aanschuiven in ons Grand Café.

Evenementen & vergaderen

Zoek je een inspirerende plek voor je evenement of vergadering? Onze grote zaal biedt ideale mogelijkheden voor een symposium, congres of relatiedag voor gezelschappen tot 300 personen. Alle moderne, technische faciliteiten zijn aanwezig. Ook is er voldoende parkeergelegenheid bij Het Hart. Aangrenzend aan de grote zaal ligt de foyer waar je je gasten kunt ontvangen. Uiteraard bieden we verschillende cateringarrangementen om je evenement of vergadering mee aan te kleden.

Voor wie?

Bij Het Hart is iedereen welkom. Het is een ontmoetingscentrum voor jong en oud en mensen met of zonder beperking. De dagbesteding is voor mensen met een verstandelijke beperking.

Contact

Apeldoornseweg 80
6733 SC Wekerom
Telefoon: 06 - 83 59 51 06
E-mail: hethart@sheerenloo.nl 
Website: www.bijhethart.nl

Volg ons ook op Facebook en Instagram.

Openingstijden

Grand Café maandag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur.
Evenementen & vergaderen op reservering van 8.00 – 22.00 uur.

Neem contact op