Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Het Veld 1,
2681 JZ Monster
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen op woonzorgpark Het Westerhonk in Monster
Het Veld 1

Wonen

De dag begint rustig vandaag. Het is net licht aan het worden als de begeleiding en twee van je medebewoners het ontbijt op tafel zetten. Lekker, croissantjes! Jij hebt deze week al veel gedaan in het huishouden, dus nu is het tijd dat er iemand voor jou zorgt. Dat komt wel goed, want in dit huis geven jullie allemaal om elkaar. Je hebt nu al zin om vanmiddag samen naar de dagbesteding te gaan!

In het kort

Het Veld 1 is een knusse woning voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Hoewel de bewoners afhankelijk zijn van de begeleiding, vinden we het belangrijk ze een deel van hun zelfstandigheid behouden. Zo helpen sommige bewoners mee in het huishouden.

De woning

Het Veld 1 is een woning met een grote huiskamer. Hier vind je onder andere een waterbed en een bedbox. Hieraan grenst de keuken. In totaal zijn er zeven slaapkamers. Er is een grote gedeelde badkamer met een plafondlift en tillift.

Buiten kun je je helemaal uitleven. In de ruime tuin vind je een glijbaan en een schommel. 

Omgeving en activiteiten

Terrein Het Westerhonk
De woning staat op woonzorgpark Het Westerhonk. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking. In de nabije omgeving zijn een kinderboerderij, een grote speeltuin en een voetbalveldje. Ook vind je er een zwembad, een luchthal en een gymzaal.

Dagbesteding

In en om het terrein is van alles te doen. Ga bijvoorbeeld een handje helpen op de kinderboerderij. Bij de activiteiten die we organiseren voor de groep spelen we vooral in op de zintuigen van de bewoners. We werken veel met muziek, lichteffecten en voelmaterialen. Ook kunnen bewoners helpen met huishoudelijke klusjes, bijvoorbeeld tafel dekken of boodschappen doen.

Wie wonen hier?

Alle bewoners van Het Veld 1 zijn ernstig meervoudig beperkt. Zij functioneren op een leeftijd van tussen de 3 maanden en 1,5 jaar. Ze variëren in leeftijd tussen de 19 en 60. Van de 13 cliënten zijn er 5 mobiel en 8 volledig rolstoelafhankelijk. Voor de alledaagse handelingen zijn alle bewoners afhankelijk van de begeleiding.

Heb jij behoefte aan de veilige en gestructureerde omgeving die wij bieden? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op