Pleinzicht in Wijchen: wonen met een matige verstandelijke beperking | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Hoefblad 13-15-17,
6601 HN Wijchen
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen Wijchen - Pleinzicht
Hoefblad 13-15-17

Wonen Hulp thuis

“Koffie!” roep je vanuit de keuken. Yes, het is je gelukt om koffie te zetten voor iedereen. Stiekem met een beetje hulp, maar dat vertel je lekker niet aan de rest. Je huisgenoten zitten in de woonkamer en komen de keuken in. “Nou lekker, doe mij maar een bakkie, hoor” zegt Pieter, terwijl hij in zijn handen wrijft. Ze hebben er wel zin in. Voorzichtig schenk je de kopjes in samen met de begeleidster. Zij heeft ook roze koeken voor iedereen gekocht, zó lekker. Al smikkelend nemen jullie de verhalen nog eens door over wat je hebt beleefd deze week.

In het kort

Op Pleinzicht wonen 18 mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Wij begeleiden en ondersteunen jou bij jouw dagelijkse dingen, of juist bij sociale activiteiten. We zijn er 24 uur per dag voor je. Soms nemen wij iets van je over, als dit zelf niet lukt. Als je soms moeite hebt met lopen kijken wij mee als dit nodig is. We gaan altijd uit van wat jij wel kunt en richten ons op jouw talenten.We hebben op de woningen een goed contact met de buren. Zo maken we af en toe een praatje, en gaan we op nationale burendag langs de deuren.

Hoe ziet het huis eruit?

Pleinzicht is een huis dat bestaat uit een begane grond, eerste en tweede verdieping. Op iedere verdieping wonen zes mensen. Iedereen heeft zijn eigen slaapkamer met badkamer en toilet. Elke verdieping heeft ook een ruime woonkamer, waar je gezellig met zijn allen kunt zitten. Er is zelfs een tuin met schommel en speelveldje, waar je je lekker kunt uitleven.

Ligging van jouw huis in Wijchen

Jouw huis in het mooie dorp Wijchen staat dichtbij een doorlopende weg, waarnaast een prachtig park ligt. Hier kun je heerlijke wandelingen maken. Ook zijn er diverse sportscholen in de buurt. Het centrum met restaurants en bioscoop is ook op fietsafstand.

OV en bereikbaarheid

De ligging ten opzichte van het openbaar vervoer is ideaal, met 1 minuut wandelen ben je bij de bushalte. De supermarkt is 5 minuten fietsen.

Wonen voor mensen met licht tot matige verstandelijke beperking

Pleinzicht is bedoeld voor mensen die een lichte tot matige verstandelijke beperking hebben. Je kunt hier komen wonen als jij moeite hebt met dagelijkse dingen en sociaal niet helemaal zelfstandig bent. De leeftijd van de bewoners ligt ongeveer tussen de 21 en 40 jaar. De meeste mensen blijven langere tijd op deze woning, het is geen doorstroomwoning.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op