Hondencrèche Kwispel in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Hertenlaan 10,
2201 ZG Noordwijk
088 - 036 31 86 Stuur een e-mail Routebeschrijving

Hondencrèche Kwispel in Noordwijk
Hertenlaan 10

Werk of dagbesteding

Je woont nu al een tijdje op het woonzorgpark in Noordwijk. Je bent helemaal gewend aan je nieuwe plekje,  maar één ding mis je van thuis: je golden retriever Bobby. Gelukkig komt je begeleider met het idee om op de hondencrèche te gaan werken. Wat een goed voorstel! 

Vaak laat je de honden uit in de duinen. Je knuffelt met ze en voert ze. Alsof ze in een vijfsterrenhondenhotel logeren! En jij bent net zo gelukkig, want zo heb je elke dag een beetje Bobby om je heen.

In het kort

Dagopvang voor uw hond nodig waar zowel u als uw hond met plezier naar toe gaat? Bij hondencrèche Kwispel aan de Hertenlaan 10, wordt uw hond niet alleen opgevangen, maar loopt hij mee met een flinke wandeling door de duinen, wordt hij geknuffeld en komt hij tot rust op een eigen plek in de crèche.

Een luxe onderkomen voor je viervoeter

Zoek je een opvang waar zowel jij als je hond met plezier naartoe gaan? Bij hondencrèche Kwispel aan de Hertenlaan 10 wordt je hond niet alleen opgevangen, maar loopt hij mee met een flinke wandeling door de duinen, wordt hij geknuffeld en komt hij tot rust op zijn eigen plekje in de crèche.

Bij ons werken - dagbesteding

Kwispel biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Je leert hier op een respectvolle manier met honden om te gaan. Dit kan door bijvoorbeeld samen te gaan wandelen in de duinen, maar ook door de honden te verzorgen. Door het samenwerken met de andere deelnemers ontwikkel je bovendien je sociale vaardigheden. 

Jouw werkplek

Het pand bestaat uit drie ruimtes. Er is een centrale hal met daarin toiletblokken, een stroomkast, een inloopkast en kantoorruimte. Verder is er een kennelruimte met tien kennels en een wasplaats voor honden. Er is een huiskamer waar je samen met de honden van de rust kunt genieten – of lekker kunt stoeien, het is maar net waar jij en de honden zin in hebben!

Wie werken hier?

Op de crèche werken mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Ook moeilijk verstaanbaar gedrag en autisme komen voor. De deelnemers zijn van alle leeftijden.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze gezellige groep, dan kun je altijd contact opnemen.

Hondencrèche Kwispel

Locatie en bereikbaarheid

De hondencrèche vind je op woonzorgpark Willem van den Bergh, tussen verschillende andere woningen en dagbestedingslocaties van ’s Heeren Loo. Het gebouw ligt in de Duinzone, een groen gebied met vele wandelpaden dat grenst aan de duinen. Dit gebied is toegankelijk voor zowel de wijkbewoners van Noordwijkerduin als mensen uit de omgeving.

Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Praktische informatie

Hertenlaan 10
2201 XS Noordwijk
T: 088 - 036 31 86
E: hondencrechekwispel@sheerenloo.nl 
Facebook-pagina

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op