Dagbesteding Hooghe Bergh in Voorhout | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Pieter van Slingerlandstraat 46,
2215 SZ Voorhout
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbesteding Hooghe Bergh in Voorhout
Pieter van Slingerlandstraat 46

Werk of dagbesteding

Je loopt het lokaal binnen met je begeleider; er zijn al heel wat mensen op de dagbesteding! Je ziet overal op tafel gekleurde potten verf en kwasten staan. Een paar mensen zijn al bezig met schilderen. Wat zou jij eens gaan maken vandaag? Je pakt een vel papier en legt die neer op tafel. Je hebt zin in groen, dus je doopt je kwast diep in de verfpot. Grote groene strepen maak je op het vel papier. Mooi, nu nog wat rood erbij. Je voegt steeds meer kleur toe, tot het schilderij af is. Tevreden kijk je naar je kunstwerk. Je kunt dan misschien niet goed praten, maar op deze manier kun je wel je emoties kwijt. Je wordt hier echt rustig van en krijgt er een fijn gevoel door.

In het kort

Dagcentrum Hooghe Bergh is een trefpunt en dagbesteding voor mensen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Soms ook met een lichamelijke beperking. Wij bieden hier de dagbesteding en de zorg die jij nodig hebt. In elk van de vier lokalen organiseren wij diverse activiteiten.

De woning / het gebouw

In vier lokalen doen onze deelnemers mee aan de dagactiviteiten. Bij elk lokaal zit een open keuken. Drie van deze lokalen liggen aan een plein met hek eromheen waar alleen mensen van Hooghe Bergh heen kunnen. Verder zijn er een snoezelruimte, een badkamer, twee invaliden-wc’s en vier reguliere wc’s. Tot slot zijn er een kantoorruimte, een berging en een voorraadkast en een kamertje dat bijvoorbeeld gebruikt wordt als prikkelarme werkruimte.

De omgeving

Hooghe Bergh is gevestigd in gebouwencomplex het Cluster, waarin ook een kinderopvang, een naschoolse opvang en diverse basisscholen zitten. Dit zorgt ervoor dat het levendig is tijdens piektijden. Ook is er voor de mensen die een stukje kunnen lopen/fietsen, een winkelstraat. Op loopafstand staan bushaltes. Ook is er op een minuut of tien lopen een treinstation.

Voor wie

De Hooghe Bergh is er voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke-en lichamelijke beperkingen. De leeftijd van de deelnemers is van 18 tot en met 65 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op