Begeleid wonen in een groepswoning in Leiderdorp | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Hoogmadeseweg 56e-f-g,
2351 CV Leiderdorp
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Leiderdorp
Hoogmadeseweg 56 E/G

Wonen

Je bent net terug van werk en ploft neer op de bank. Tijd voor een kopje koffie! Je huisgenoten komen ook een voor een thuis. Het is fijn om na een dag werken gezellig met je huisgenoten te kletsen. Ook is er nog net genoeg tijd voor een spelletje voordat het eten klaar is. Wordt het Memory of Dokter Bibber?

In het kort

Aan de Hoogmadeseweg 56 in Leiderdorp staan twee woningen voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op het ontwikkelen van zelfredzaamheid, sociale vaardigheden en de kennismaking met de maatschappij. Binnen de woningen wordt daarnaast veel aandacht besteed aan het creëren van gezelligheid, veiligheid en structuur. Overdag gaan de meeste bewoners naar hun werk of naar dagbesteding.

Woning

De twee woningen zijn geschakeld en zijn gevestigd in een hoekpand. Elke woning heeft een gezamenlijke woonkamer met een open keuken. Ook beschikt elke woning over een kantoor met eigen badkamer voor de slaapwacht en een washok.

Woning E heeft vijf slaapkamers op de eerste verdieping. Woning G heeft twee slaapkamers op de begane grond en vier op de eerste verdieping. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer met toilet. De woningen zijn verder voorzien van een eigen terras en een lift. 

Omgeving

Het pand staat in een rustige wijk in de gemeente Leiderdorp. Hier wonen mensen met en zonder beperking als buren naast elkaar. Je vind op loopafstand verschillende cafetaria’s, restaurants en winkels. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver te reizen. Wil je graag een wat uitgebreider winkelaanbod, neem dan een bezoekje aan het centrum van Leiden. Het centrum is 10 minuten fietsen. Met het openbaar vervoer ben je er binnen 15 minuten.

Verder woon je dichtbij leuke natuurgebieden, zoals ‘De Houtkamp’ en ‘Polderpark Cronesteyn’. Ook is de Oude Rijn met de Doeshaven en de Vadedo Plas te vinden in Leiderdorp. Tegenover en achter de woningen vind je daarnaast veel sportvoorzieningen, zoals een tennisbaan en een zwembad. 

Voor wie?

De woningen zijn bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op