Begeleid wonen in Ermelo voor volwassenen met een verstandelijke beperking | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Horsterweg 246,
3853 JJ Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Ermelo
Horsterweg 246

Je wordt wakker en je stapt je bed uit. Je loopt naar de badkamer en neemt een heerlijke douche. Dat is lekker wakker worden! Je gaat naar beneden, waar een aantal huisgenoten al aan het ontbijt zitten. Je schuift aan en pakt ook wat eten en drinken.

Als iedereen ontbeten heeft, ruim jij samen met een huisgenoot de ontbijttafel op. Vandaag is er weer een dagprogramma waarbij jullie met zijn allen een uitstapje maken naar Ermelo. De bus die jullie zal brengen staat al klaar. Je hebt er zin in!

In het kort

Horsterweg 246 is een woning waar mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking wonen met 24-uurs begeleiding. De woning bestaat uit twee gedeelten met zes bewoners. Overdag is er een vorm van dagbesteding waarbij gekeken wordt naar de mogelijkheden en wensen van de cliënt. Wij bieden daarbij elke dag ondersteuning zodat de cliënt zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Samen met de wettelijke vertegenwoordiger wordt er gekeken hoe we het leven het beste kunnen invullen.

Woning

De woning kent twee gedeelten met ieder een eigen woonkamer. Er is een grote keuken aanwezig die gedeeld wordt met de 12 bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer, waarvan er drie op de begane grond zitten en negen op de eerste verdieping. Verder zijn er drie badkamers, twee kantoren, twee bergruimtes en een grote zolder.

Voor mindervaliden is de woning ook geschikt. Twee slaapkamers op de begane grond beschikken over een plafondlift. 

Omgeving

De woning is gelegen aan de rand van het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Wij bieden binnen het park veel begeleiding. Op loopafstand zijn verschillende voorzieningen te vinden zoals een supermarkt en cafetaria’s. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan de rand van het centrum van Ermelo zit het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken. 

Voor wie?

Horsterweg 246 is voor mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Daarbij is gedeelte A gericht op mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en gedeelte B op mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. De leeftijd van de bewoners ligt tussen 20 en 45 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op