Begeleid wonen in het woonzorgpark in Ermelo | 's Heeren Loo
Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Horsterweg 248-250,
3853 JJ Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Ermelo
Horsterweg 248-250

Wonen

Uit het raam van je slaapkamer zie je dat het mistig is. Het zorgt voor een sprookjesachtige sfeer in het park. Je besluit een ochtendwandeling te maken met je begeleider. Samen genieten jullie van de frisse lucht en de mooie omgeving. Eenmaal thuis is het tijd om op te warmen met een lekkere kop chocomelk. Met slagroom uiteraard. De sfeer in de woonkamer is gezellig en knus en je hebt leuke gesprekken met je huisgenoten.

In het kort

Horsterweg 248-250 is een geschakelde woning waar mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking wonen met 24-uurs begeleiding. De meeste bewoners hebben een meervoudige beperking. De woning bestaat uit twee gedeelten met zes bewoners. Overdag is er een vorm van dagbesteding waarbij gekeken wordt naar de mogelijkheden en wensen van de cliënt. Wij bieden daarbij elke dag ondersteuning zodat de cliënt zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Samen met de wettelijke vertegenwoordiger wordt er gekeken hoe we het leven het beste kunnen invullen.

Woning

Er zijn twee gedeelten (nummer 248 en nummer 250) met ieder een eigen keuken en een grote gemeenschappelijke woonkamer. Ook is er een bijkeuken met opslagruimte in ieder gedeelte. Elke bewoner heeft verder een eigen slaapkamer. Op de begane grond zijn er twee slaapkamers en een grote badkamer en toilet die gedeeld worden. Op de eerste verdieping bevinden zich nog vier slaapkamers, een badkamer en twee grote inbouwkasten. Achter de woning zit een grote tuin

Omgeving

De woning is gelegen aan de rand van het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Binnen het park is er veel begeleiding en er zijn voorzieningen te vinden zoals een supermarkt en cafetaria’s. Ook is er onder andere op loopafstand een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers. Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan de rand van het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woning is geschikt voor mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking, veelal meervoudig beperkt. De leeftijd ligt tussen 18 en 50 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op