Zelfstandig begeleid wonen in Arnhem | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Huissensestraat 149-157,
6833 HT Arnhem
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid zelfstandig wonen in Arnhem
Huissensestraat 155

Wonen

Na je werk is het heerlijk tot rust komen in je eigen appartement. Elke dag kun je lopend naar je werk toe, want je woont lekker centraal in Arnhem. Onderweg heb je nog wat boodschapjes gedaan, zodat je genoeg eten en drinken in huis hebt. Vanavond ga je gezellig eten met je buurman. Dat doe je regelmatig. Samen eten is toch net wat gezelliger!

In het kort

Aan de Huissensestraat in Arnhem wonen jongvolwassenen met een verstandelijke lichte verstandelijke beperking. Iedere bewoner heeft een eigen appartement waarin ze leren zo zelfstandig mogelijk te wonen. Op de Academie voor Zelfstandigheid leren ze verschillende vaardigheden. De begeleiding richt zich daarnaast ook op de zelfstandigheid van de bewoners en het vergroten van het sociale netwerk. 


Er is tussen 8.30 uur en 22.30 uur begeleiding aanwezig. Verder kunnen de bewoners altijd terugvallen op de gezinshuisouders die naast hen wonen.

De appartementen 

Er zijn in totaal 15 appartementen beschikbaar. De appartementen zijn gelegen in een groot gebouw met vier verdiepingen. In het gebouw bevindt zich een algemene ontmoetingsruimte en een kantoor. Er is een lift aanwezig. 

De appartementen bestaan uit een eigen badkamer, een eigen keuken, een woonkamer en een slaapkamer. Je hebt alles dus lekker voor jezelf. Verder is er een grote gezamenlijke tuin en heeft elke verdieping een eigen fietsenschuur. 

Omgeving

De appartementen zijn gevestigd in een leuke, levendige wijk in Arnhem. Het centrum is op loopafstand en ook de Academie voor Zelfstandigheid is lopend te bereiken. Mocht je gebruik maken van het openbaar vervoer; er zit een bushalte vlak voor de woningen. Arnhem heeft daarnaast een NS station met treinen naar onder andere Nijmegen, Schiphol en Doetinchem.

In Arnhem heb je onder andere leuke restaurants, cafetaria’s en een mooie bioscoop. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd bij de buurlocaties van ’s Heeren Loo. 

Voor wie?

De appartementen zijn bestemd voor jongvolwassenen die graag zelfstandiger willen worden en op zichzelf willen wonen. De bewoners hebben allen een lichte verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op