Begeleid wonen in een groepswoning in Oegstgeest | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
J.P. Thijsselaan/v. Rooyenlaan 56-58/1,
2341 PE Oegstgeest
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Oegstgeest
J.P. Thijsselaan 56-58/A. van Royenlaan 1

Wonen

Je bent net verhuisd naar je nieuwe woning in Oegstgeest. De dozen zijn uitgepakt. Je kamer voelt al een beetje als thuis. Nu is het tijd om lekker te ontspannen in de woonkamer. Er hangt een fijne sfeer. In de keuken maakt je begeleider een kop thee klaar. Ze doet haar best voor jou en zorgt voor een knuffel en een luisterend oor wanneer dat nodig is. Natuurlijk mis je thuis af en toe, maar het is fijn om te weten dat er hier altijd iemand voor je klaarstaat.

In het kort

Op J.P. Thijsselaan 56-58/A. van Royenlaan 1 in Oegstgeest vind je woningen voor volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking. We bieden zowel individuele als groepsgerichte ondersteuning. Overdag is er in één van de drie woningen 24-uursbegeleiding aanwezig, waar alle bewoners gebruik van kunnen maken.´s Nachts is er een nachtwacht.

De woningen

De woningen bevinden zich in een rond pand. Ze zijn met elkaar verbonden door een deur en een binnenplaats. Er zijn drie zorgwoningen en appartementen. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer. Op de begane grond zijn vier slaapkamers, op de eerste etage drie. Alle bewoners maken gebruik van een gemeenschappelijke badkamer, keuken en zitkamer. De woning heeft een tuin waar je altijd even kunt gaan zitten om een frisse neus te halen. Alle drie de woningen zijn geschikt voor mensen in een rolstoel.

In de buurt

Oegstgeest grenst in het westen aan Leiden. De woning ligt in de wijk Poelgeest, vlak naast het Zuid-Hollands landschap. Poelgeest is een buurt met veel gezinnen met jonge kinderen. Vlak achter de woning is een bushalte.DagbestedingOp 500 meter afstand bevindt zich dagcentrum Poelgeest, waar de meeste van de bewoners naar de dagbesteding gaan. Zij kunnen hier bijvoorbeeld heerlijk snoezelen.

Vlakbij de natuur

Op een kwartiertje lopen ligt park de Leidse Hout, waar je lekker kunt wandelen. Daar vind je ook een cafetaria en een klein dierenpark.

Bij ons begeleid komen wonen?

Er wonen bij ons volwassenen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Heb je behoefte aan de intensieve zorg die wij hier bieden, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op