Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
J.S. Bachweg 7,
1323 BA Almere
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbehandeling De Top in Almere
J.S. Bachweg 7

Behandelen

Je hebt net je schooldag op PrO Almere gehad en bent de hele dag in de weer geweest op de werkplaats. Jammer genoeg duurt het nog even voor je ouders je komen ophalen. Gelukkig hoef je in de tussentijd niet stil te zitten. Want op dagbehandeling De Top in Almere ben jij de hele dag lekker bezig, samen met je begeleiders en leeftijdsgenootjes. Hier werk je actief aan je ontwikkeling, met tussendoor genoeg ruimte voor een grapje en een kopje thee.

In het kort

De Top biedt dagbehandeling na schooltijd. In sommige gevallen bieden we ook onder schooltijd ondersteuning en behandeling aan. De behandeling richt zich op het vergroten van de zelfstandigheid, om daarmee gedragsproblematiek te verminderen. Jongeren hebben elk hun persoonlijke doelen en ondersteuningsplan, zodat ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Op ontdekkingstocht in de tuin

Je vindt de dagbehandeling in het schoolgebouw van PrO-Almere op locatie J.S. Bachstraat. Het gebouw is rookvrij en heeft een vrolijke kleurrijke inrichting. We mogen gebruik maken van  verschillende voorzieningen. Zo hebben we een keuken, een gymzaal en een grote tuin waar de jongeren op avontuur kunnen gaan.

Centrale ligging in Almere

De locatie aan de J.S. Bachweg ligt in de Muziekwijk, centraal in Almere. In de buurt vind je verschillende sportfaciliteiten en het Koningin Beatrixpark, waar je heerlijk kunt wandelen. De locatie is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Een bushalte ligt op loopafstand en in ongeveer een kwartier ben je op het centraal station. 

Voor wie

Op de dagbehandeling komen jongeren met een licht verstandelijke beperking van 12 t/m 18 jaar, die baat hebben bij behandeling van hun gedragsproblemen. Vaak zijn dit problemen in de sociale omgang thuis en op school. Vaak zijn de jongeren leerlingen van PrO Almere, maar dat hoeft niet.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op