Jobcoaching Start Punt in Monster | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Vijverweg 22 ,
2681 JB Monster Monster
06 - 46 12 41 26 Stuur een e-mail Routebeschrijving

Jobcoaching Start Punt in Monster
Vijverweg 2

Werk of dagbesteding

Jij bent al je hele leven gek op zagen en timmeren en hebt de ambitie om als timmerman in een werkplaats te werken. Je weet alleen nog niet zo goed hoe je dat aan moet pakken. Waar moet je beginnen? Hoe pas je je aan aan een nieuwe werkplek en nieuwe mensen? Geen zorgen, daar is Start Punt voor. Wij helpen jou een handje, zodat je zo snel mogelijk je droom waar kunt maken!

In het kort

Start Punt is een erkende jobcoachorganisatie van 's Heeren Loo op woonzorgpark Het Westerhonk in Monster. Start Punt ondersteunt, motiveert en adviseert mensen met een licht verstandelijke beperking bij het vinden en behouden van passend werk. Zo ontwikkelen ze zelfstandigheid. Dit draagt bij aan hun eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Voor werkzoekenden

Hoe werken wij?

Wil je graag werken, bijvoorbeeld in een winkel, in de zorg of in de bouw? Of ben je op zoek naar een leerzame stage? Samen met jou gaan we in gesprek: wat kan je en wat wil je? Je werkt samen met een jobcoach. Onze jobcoaches kijken samen met jou naar wat je kan en wil: weet en kun je genoeg om te kunnen starten of is er eerst scholing nodig? Vervolgens brengen we je in contact met een mogelijke werkgever.

Heb je eenmaal een baan, dan helpt je jobcoach jou bij het inwerken. Hij of zij blijft je begeleiden. Jullie praten regelmatig over hoe het gaat. Wat loopt goed, waar kun je nog hulp bij krijgen?

We vinden het ook belangrijk dat je nieuwe dingen leert. Dit gebeurt tijdens je werk, maar ook met bijvoorbeeld een cursus. Wij helpen je daarbij. Als je de cursus behaalt, krijg je een certificaat. Dit komt in je eigen portfolio. Zo zien ook anderen wat jij kunt. Dit helpt bij het vinden en behouden van een (betaalde) baan.

Informatie voor verwijzers en bedrijven

Start Punt werkt volgens een vaste methode. Deze bestaat uit een aantal stappen. Eerst doen wij een uitgebreid onderzoek naar de motivatie, vaardigheden en het leervermogen van de cliënt. Daarna kijken we met iemand van het bedrijf wat er mogelijk is en wat het meest ideaal zou zijn. Als het nodig is stellen we in deze fase een plan voor verdere training op. 

We plaatsen de werknemer vervolgens in een passend bedrijf. We bieden een individueel trainings- en inwerkprogramma op de werkplek. We introduceren de werknemer bij de werkplekbegeleider. Wanneer de werknemer zelfstandig genoeg is, doet de jobcoach een stap terug en gaat de nazorgfase in. Dit houdt in dat de jobcoach de werknemer op afstand ondersteunt.

Wil je meer weten over de voordelen om je als bedrijf aan te sluiten bij 's Heeren Loo?

Contact

Wil je meer weten over de voordelen om je als bedrijf aan te sluiten bij 's Heeren Loo?

Start Punt, bureau voor arbeidsintegratie
Vijverweg 2
2681 JB
06 - 46 12 41 26
06 - 52 56 79 03
jobcoaches.sheerenloo-polanen@sheerenloo.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.00  tot 16.00 uur

Neem contact op