Begeleid (zelfstandig) wonen in Nijkerk | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Jol 4-6-8-10,
3863 EE Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid (zelfstandig) wonen in Nijkerk
Jol 4-6-8-10

Wonen

Ben je toe om op jezelf te wonen? Of vind je het fijn om in een groepswoning te wonen? Je krijgt in ieder geval goede begeleiding bij het wonen en leven. Tijdens groepsmomenten leer je je huisgenoten beter kennen. Overdag is er van alles te beleven in Nijkerk. Neem een bezoekje aan het leuke centrum of maak een heerlijke wandeling in het stadspark. Ook kun je meedoen aan de vele leuke activiteiten die de stad elk jaar weer organiseert!

In het kort

Op locatie de Jol wonen mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich op de persoonlijke wensen en doelen van iedere bewoner. Ook zijn er groepsmomenten waar de begeleiding bij aanwezig is. Verder staan het bieden van structuur en een positieve sfeer centraal. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of naar werk. Bewoners kunnen doorgroeien naar een eigen appartement met ambulante begeleiding.

Woning

De woning is gelegen in de woonwijk ‘Corlaer’ in Nijkerk en bestaat uit vier delen. De delen zijn allemaal verbonden met elkaar. Er zijn een aantal appartementen waar bewoners zelfstandig, onder begeleiding wonen. Daarnaast zijn er groepswoningen waar iedere bewoner een eigen slaapkamer heeft. De woonkamer en de keuken zijn gezamenlijk. Ook de badkamer wordt binnen de groepswoning gedeeld. Verder heeft de woning een grote tuin. 

Omgeving

In de woonwijk wonen mensen met en mensen zonder een verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Dichtbij bevindt zich het centrum van de woonwijk. Hier zijn onder andere diverse winkels en cafetaria’s te vinden. Het centrum van Nijkerk is ongeveer 10 minuten fietsen. Hier vind je ook verschillende voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s. Daarnaast zijn er verschillende dagbestedingen en werkgelegenheden in de buurt.

Het station van Nijkerk ligt aan de rand van het centrum en is ook goed te bereiken op de fiets. De treinen gaan richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie? 

De woningen zijn geschikt voor mensen vanaf 18 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben de bewoners bijkomende gedragsproblematiek.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op