Begeleid wonen in Harderwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Julianalaan 8-10-12-14,
3843 CB Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Harderwijk
Julianalaan 8-12

Wonen

Huiselijk, gezellig en sfeervol. Dat staat bij de woningen aan de Julianalaan centraal. De groep is hecht en helpt elkaar waar nodig. Wij eten elke dag met elkaar en daarnaast doen wij regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten!

In het kort

Aan de Julianalaan 8-12 wonen 16 mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. Het bieden van een veilig thuis staat centraal. Er wordt veel contact gehouden met de ouders of verwanten. Met elke bewoner communiceren we op een manier die bij hem of haar past. Overdag zijn er groepsactiviteiten of individuele activiteiten waar de bewoners aan mee doen.

Woning

De woning is een twee-onder-één-kap woning. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Er zijn drie slaapkamers beneden en vijf boven. Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke ruimte. Hier wordt onder andere gezellig muziek geluisterd of tv gekeken. In de ruime keuken worden dagelijks verse maaltijden bereid en gegeten. Verder heeft de woning een ruime zolder en een grote tuin. 

Wonen in een leuke woonwijk

De woning is gevestigd in de woonwijk Drielanden in Harderwijk. Hier wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Dichtbij de woning bevindt zich het medisch centrum van Drielanden. Verder zit op loopafstand een winkelcentrum. Hier vind je onder andere supermarkten, diverse winkels en een kapper. Ook zijn er diverse dagbestedingslocaties te vinden in de woonwijk. Het muziekpark is op loopafstand te bereiken.

Het Veluwemeer en de Veluwse bossen zijn goed te bereiken met de fiets en de auto. Daarnaast sta je binnen 15 minuten fietsen in het centrum van Harderwijk. Hier vind je ook verschillende voorzieningen zoals winkels, cafetaria’s en restaurants.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Aan de overkant van de woning vind je een bushalte. Verder is het treinstation van Harderwijk ongeveer 10 minuten fietsen. Er rijdt een intercity en een sprinter richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie?

De woning is bestemd voor volwassenen vanaf 30 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Ook hebben een aantal bewoners epilepsie en/of autisme.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op