Kadoshop Toermalijn in Bennekom | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Schoolstraat 11-13,
6721 CR Bennekom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Kadoshop Toermalijn in Bennekom
Schoolstraat 11

Werk of dagbesteding Winkel

Je werkt al een tijdje op de dagbesteding in Toermalijn. Vandaag heb je besloten dat het tijd is om iets nieuws te leren. Je wil graag gaan borduren. Op internet heb je gezien wat er allemaal mogelijk is: een kunstwerk met twee vogels in de vrolijkste kleuren, bijvoorbeeld. Dat wil jij ook! De begeleiding helpt jou om steek voor steek toe te werken naar een prachtig product. En het mooiste van alles: straks verkoop je het zelf in de winkel!

In het kort

Toermalijn is een cadeauwinkel met dagbesteding. Hier verkopen 20 mensen met een verstandelijke beperking zelfgemaakte producten. Ook zijn er producten te koop van groothandels en andere dagcentra van ’s Heeren Loo. Naast de winkel is een textielatelier. Hier kun je bijvoorbeeld naaien, borduren, kaarten maken of breien. Leren vinden we hier net zo belangrijk als werken. Daarom verzorgen we ook training in bovengenoemde werkvormen.

Altijd een uniek cadeau

Ben je zoek naar een origineel cadeautje? Wil je bijvoorbeeld een handdoek laten borduren of t-shirts laten bedrukken? Breng dan eens een bezoekje aan Kadoshop Toermalijn.

We verkopen diverse producten die gemaakt worden in het eigen naaiatelier. Mensen met een verstandelijke beperking maken hier onder andere woonplaids, boxkleden, schorten en kinderkleding. Zij werken regelmatig op bestelling.

De Kadoshop verkoopt ook producten die gemaakt zijn door deelnemers van andere dagbestedingen uit de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan houtproducten, maar ook cadeautjes van keramiek of papier maché. Het assortiment is aangevuld met producten uit de groothandel, met name houten speelgoed.
Nieuwsgierig geworden? We verwelkomen je graag.

De dagbesteding

Op Toermalijn kun je kiezen uit vele textiele werkvormen. Je kunt naaien, borduren, stof bedrukken, kaarten maken, breien en haken. Verder kun je natuurlijk ook in de winkel werken: richt de etalage in, help de klanten of werk achter de kassa. Ook het schoonmaken van de winkel en het atelier is natuurlijk af en toe nodig.

Bij de werkzaamheden vinden we jouw ontwikkeling belangrijk. Je kunt van alles uitproberen om te ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Daarnaast bieden wij je volop mogelijkheid om te leren. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een training. 

Jouw werkplek
Toermalijn heeft twee ateliers; één op de bovenverdieping en een op de begane grond. Beneden vind je ook de winkel. Er is een traplift aanwezig.

Wie werken hier?
Er werken bij ons mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Ook zijn er jongeren van het voortgezet onderwijs die bij ons stage lopen.

Lijkt het je leuk om ook deel te nemen? Bij interesse kun je altijd contact opnemen.

Praktische informatie

Je vindt de Toermalijn in een gezellig winkelstraat in Bennekom. Een bushalte ligt op loopafstand.

Adres en contact


Schoolstraat 11 
6721 CR Bennekom
031 841 82 39
toermalijn@sheerenloo.nl

Geopend op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 15:30 uur. 

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op