Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Naaldwijkseweg 257,
2691 PV 's-Gravenzande
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Kadowinkel De Hooge Hoed in 's-Gravenzande
Naaldwijkseweg 257

Winkel of restaurant Werk of dagbesteding

‘Het geheim van mooie dingen zit ‘m niet in naald en draad, 
noch in de knoopjes, noch in de maat, 
niet in het hout, kasjmier of katoen, 
maar in de mensen die het maken en er stiekem hart en ziel in doen’ 

(bron: Sukha Amsterdam)

In het kort

Kadowinkel De Hooge Hoed is gelegen in Tuincentrum De Carlton in ’s-Gravenzande. De Hooge Hoed is een creatieve dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking en bestaat uit een winkel en een atelier. Het hebben van een leuke dag staat bij ons centraal.

Elke dag zijn wij hard aan het werk om de mooiste producten te maken die je kunt kopen in het tuincentrum Heb je een specifieke wens, idee of wil je een bestelling doen? Bijvoorbeeld voor een cadeau of relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op. Je kunt uiteraard ook bij ons binnenlopen, we denken graag met je mee.

Wat bieden wij?

Atelier

In het atelier werken mensen met een verstandelijke beperking. Zij doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Wij werken in het atelier veel met naaimachines, maar ook met papier, foam en lijm. De medewerkers ontwikkelen zich gaandeweg in hun vaardigheden en sociale contacten. Zo leveren zij een waardevolle bijdrage aan de samenleving.

Winkel

Alle producten die wij verkopen zijn zelfgemaakt. Elke maand hebben we weer andere cadeaus, afhankelijk van het seizoen. Wij maken onder andere kaarten, sleutelhangers, vrolijke vlaggenlijnen, schorten en leuke cadeaus voor speciale gelegenheden. Ook bestellingen zijn bij ons mogelijk! Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Kadowinkel De Hooge Hoed

Contact

Kadowinkel De Hooge Hoed
locatie: Tuincentrum De Carlton
Naaldwijkseweg 257
2691 PV ’s-Gravenzande
088 - 036 43 57
Volg ons ook op facebook


Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op