Kadowinkel en ateliers Okee in Tiel | 's Heeren Loo
Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Kleibergsestraat 25-27-29,
4001 LE Tiel
Meer weten? Klik! Direct aanmelden Routebeschrijving

Kadowinkel Okee
Kleibergsestraat 25-27-29

Werk of dagbesteding Winkel

Elke dag is het weer feest bij Kadowinkel Okee. Vandaag mag je voor het eerst meelopen in de winkel, waar je erg naar uitkijkt. Je stapt uit bed en springt snel onder de douche. Even een ontbijtje naar binnen werken en de werkdag kan beginnen!

Al snel komt een eerste klant naar binnen wandelen. Hij is erg onder de indruk van al het moois dat in de winkel te zien is. Je legt uit dat er zelfgemaakte producten zijn uit de ateliers die ernaast zitten, maar dat er ook producten zijn die uit andere ateliers komen. En ja hoor, het eerste product van de dag wordt verkocht!

Ondertussen is het alweer tijd voor een welverdiende pauze. De lunch ligt klaar en je kletst wat met je collega’s. Na een half uurtje is het weer tijd om aan het werk te gaan. Op naar de volgende klanten!

In het kort

Kleibergsestraat 25-27-29 is een werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Op nummer 27 is Kadowinkel Okee gevestigd. Nummer 25 en 29 zijn ateliers waarin gewerkt wordt.

Je kunt in een van de ateliers werken, maar je kunt ook in de winkel staan. Samen wordt er gekeken welke mogelijkheden er zijn en wat goed bij jou past. Hierbij vinden wij het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen en dat jij je werk met plezier kunt doen.

Vind je het leuk om creatief aan de slag te gaan met bijvoorbeeld papier, kaarsen, mozaïek of stof? En vind je het leuk om met klanten in contact te zijn? Dan is deze locatie misschien wel iets voor jou!

Werken bij Kadowinkel Okee

Winkelmedewerker

Als winkelmedewerker help je klanten die de winkel bezoeken. Misschien zijn ze wel op zoek naar iets speciaals. Of willen ze gewoon even rondkijken. Dat kan allemaal. De klant is koning!

Om als winkelmedewerker aan de slag te gaan, volg je eerst een interne opleiding bij ons. Je leert hoe je klanten aanspreekt, hoe je de kassa bedient en hoe je cadeautjes in pakt.

Papieratelier

In het papieratelier werken wij met een groep van 10-12 medewerkers. Elke werkdag maken wij o.a. kaarten (d.m.v. snijden, vouwen, aquarellen, stickeren, kopiëren, enz.), kunstwerken van papier maché, diverse producten met de naaimachine of vilt. Er wordt met diverse materialen gewerkt om de mooiste producten af te leveren.

Ook hebben wij diverse werkwijzen: kleuren, aquarellen, stickeren, snipperen, kopiëren, snijden, vouwen en koerieren.

Kaarsenatelier

In het kaarsenatelier worden de mooiste kaarsen en mozaïek werkstukken gemaakt. Ook hier werken wij in een team van 10-12 medewerkers.

Alle kaarsen worden met de hand gemaakt, vaak van natuurlijke materialen en grondstoffen. In veel verschillende kleuren en maten worden dompelkaarsen, gietkaarsen, ballonkaarsen en tuinfakkels gemaakt.

De werkzaamheden bestaan uit het gieten van was, dompelen, kaarsen verven, kaarsen opspannen, stukjes kleuren en breken, mozaïek plakken en voegen.

Webwinkel

Wij hebben ook een webwinkel waar wij de mooiste producten verkopen. Wij verkopen producten van hout, keramiek, kaarsen, kaarten, papier maché producten, stoffen producten, mozaïek, enz. Neem contact op voor de prijsopgave.

Algemene informatie

Het gebouw

Het gebouw bestaat uit drie ruimtes (de winkel waar de producten worden verkocht en twee ateliers) en is gevestigd in het centrum van Tiel. Alle ruimtes hebben een ruimtelijk gevoel en zijn verbonden met elkaar. Ook is er een keuken aanwezig en er zijn ruime toiletten.

Omgeving

Kadowinkel Okee is te vinden in een gezellige winkelstraat aan de rand van het centrum van Tiel. Vlakbij bevindt zich de schouwburg en filmtheater Agnietenhof. Ook zijn er verschillende restaurants, cafetaria’s en winkels te vinden in het centrum. Vanuit de winkel kun je bijna de rivier de Waal zien. Je kunt lopend naar het centrum in de pauze.

Om de hoek van de winkel zit een busstation. De winkel is dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Voor wie?

Volwassenen/senioren met een lichte tot matige verstandelijke beperking (zonder motorische beperking) kunnen werken in het atelier en/of de winkel. Omdat je veel met klanten in contact bent, is het ook belangrijk dat je dit leuk vindt. Wil je werkervaring opdoen of wil je ervaren hoe het is om bij ons te werken? Dan is het ook mogelijk om bij ons stage te lopen.

Alle werkzaamheden zijn aangepast op jouw mogelijkheden en onderverdeeld in verschillende stappen zodat er altijd iets is wat jij kunt doen. Hierbij zijn er altijd begeleiders aanwezig. We zorgen voor een duidelijke structuur. In totaal zijn er ongeveer 25 werkplekken beschikbaar per dag.

Contact

Okee Kadowinkel
Kleibergsestraat 27
4001 LE Tiel
088 037 55 55
Winkel.Okee@sheerenloo.nl

Volg ons ook op Facebook!

Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op