Begeleid wonen op Noorderhaven in Julianadorp | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Kastanjehout 36,
1787 RH Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Julianadorp
Kastanjehout 36

Wonen

Een nieuwe dag is aangebroken. Je begint de dag met een ontbijtje in de gezamenlijke woonkamer. Daarna komt de dagbesteding. Het is elke dag weer een verrassing wat jullie gaan doen. Na de dagbesteding maak je samen met je huisgenoten en de begeleiders een wandeling over het park. Ondertussen wordt er een heerlijke maaltijd voor je bereid. Wat staat er vanavond op het menu?

In het kort

Kastanjehout 36 is een woonvoorziening voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, veiligheid en sfeer. Ook staan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners centraal. Er wordt onder andere gewerkt met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding. De dagbesteding wordt aan huis aangeboden. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer en een eigen badkamer. In de woning is internetaansluiting aanwezig. Ook beschikken de woningen over een televisie en computer. 

Omgeving

De woning is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, waar je onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven vindt.

Voor wie?

De woning is bestemd voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op