Begeleid wonen in Julianadorp - woonzorgpark Noorderhaven | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Kastanjehout 61-62,
1787 RH Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Julianadorp
Kastanjehout 61-62

Wonen

Je komt net thuis van de dagbesteding. Tijd voor een kopje koffie in de gezamenlijke woonkamer. De koffie is gezet en de koekjes staan al op tafel. Je kletst gezellig wat bij met je huisgenoten. Na de koffie ga je naar je eigen kamer toe om even lekker uit te rusten!

In het kort

Kastanjehout 61-62 is een woonvoorziening voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, veiligheid en sfeer. Ook staan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners centraal. Er wordt onder andere gewerkt met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief. Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis of op een externe locatie. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Verder heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer en een eigen badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke (zorg)badkamer aanwezig. In de woning is internetaansluiting aanwezig. Ook beschikken de woningen over een televisie en computer. 

Omgeving

De woning is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

In de gemeente Den Helder heeft ’s Heeren Loo verschillende dagbestedingslocaties. Eén daarvan is De Boterbloem, een textielwerkplaats waar de cliënten onder andere kunnen helpen in de winkel. Daarnaast zijn er genoeg andere mogelijkheden!

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, waar je onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven vindt.

Voor wie?

De woning is bestemd voor ouderen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op