Wonen met anderen op de Kattenburg 57a in Druten. | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Kattenburg 57,
6651 AM Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Druten
Kattenburg 57a

Wonen

Je wordt wakker in je eigen slaapkamer. Die je zelf helemaal hebt ingericht. Je loopt de keuken in om een ontbijtje te maken. Gezellig, je huisgenoot is ook al wakker! Na een leuk maar kort gesprek spring jij onder de douche. Je moet namelijk wel op tijd zijn voor werk! Gelukkig zit jouw werk om de hoek, dus dat scheelt. Na een leuke dag werken, kom jij terug in je woning. Hier kook je lekker voor jezelf. Of eet je vandaag toch mee met anderen? Aan jou de keuze. ‘s Avonds loop je nog even het dorp in om de dag af te sluiten met een kopje koffie op het terras.

In het kort

De woning biedt plaats voor vijf bewoners met een matige tot lichte verstandelijke beperking (LVB), eventueel gecombineerd met psychiatrische problematiek en/of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Het is een bovenwoning met vijf slaapkamers. Er is een balkon en een tuin aanwezig. De woning is niet rolstoeltoegankelijk. Op het gebied van domotica zijn er verschillende mogelijkheden. In de omgeving zijn veel activiteiten. Meerdere werk- en dagbestedingen liggen om de hoek.

De woning

Het gaat hier om een bovenwoning met 5 slaapkamers. Je gaat hier dus samenwonen met 4 huisgenoten. Met je huisgenoten deel je met je 1 woonkamer, 1 keuken, 2 badkamers, een groot balkon en een tuin beneden! Je hebt je eigen slaapkamer. De woning is niet toegankelijk voor mindervaliden.

Op het gebied van domotica beschikt de woning over verschillende mogelijkheden. Als jij dus graag gebruik wilt maken van bijvoorbeeld deurmeldcontact slaapkamer, deurmeldcontact buitendeur of een uitluisterunit, dan kan dit.

De omgeving

De woning is gevestigd aan de rand van het centrum van Druten. Dichtbij bevindt zich de locatie Boldershof. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar.

Er is een hoop te doen in de omgeving. Zo loop je binnen een paar minuten naar het zwembad of de gymzaal. Tevens heb je een kinderboerderij en een lunchcafé op steenworp afstand liggen. Ook kun je heerlijk wandelen in het nabijgelegen bos of over de waaldijk. Het centrum van Druten is op loopafstand dus je kunt gemakkelijk naar de winkels, cafés en restaurants.

Werk en dagbesteding

Ook zijn er natuurlijk verschillende werk- en dagbestedingslocaties in de nabije omgeving. Zou je graag in de horeca willen werken? Dan is Lunchcafé Pauli’s echt wat voor jou! Hier verzorg je dagelijks buffetten, maar ook feestjes en catering op locatie. Daarnaast kun je een interne horeca-opleiding doen en zo een diploma halen.
Werk je liever in een winkel? Bij winkel Uit de Kunst help je mee met het prijzen van artikelen en sta je achter de kassa. Ook ga je inpakken en bevoorraden. Kortom, je leert hier alles over het werken in een winkel!

Dit zijn slechts 2 voorbeelden van werk- en dagbestedingen in Druten. Er zijn er nog veel meer, ook die bij jou passen!

Voor wie

Kun jij je al goed redden met de dagelijkse bezigheden? Maar wil je graag nog zelfstandiger worden? Dan is dit de plek voor jou! Je hebt hier heel veel zelfstandigheid, maar er is wel altijd een begeleider aanwezig om jou te helpen wanneer dat nodig is. Daarnaast is het voor jou mogelijk om nieuwe praktische vaardigheden aan te leren. Ook ga je naar werk of dagbesteding in de buurt.

Kattenburg 57a

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op