Begeleid wonen in een groepswoning op een woonzorgpark in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Kersenhof 1-2,
2201 ZB Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een groepswoning in Noordwijk
Kersenhof 1-2

Wonen

Vandaag ga je lekker koffie drinken op het pleintje voor je woning. Het is een mooie dag; de zon schijnt. Je nieuwe buurvrouw is er ook. Jullie kletsen wat: over haar nieuwe kamer, het huis, de begeleiding. Je vertelt dat jij het in het begin ook moeilijk vond, maar dat het heus wel goed komt. Ze lijkt gerustgesteld. Samen redden jullie het wel!

In het kort

Op Kersenhof 1 en 2 zijn mensen met een matige verstandelijke beperking welkom. De meeste bewoners hebben daarnaast autisme. Wij begeleiden je hier 24 uur per dag bij je beperking, maar kijken vooral naar je mogelijkheden. Je mag hier je eigen leven leiden en hebt daar zelf de regie over.

Over Kersenhof

Kersenhof is een hofje met zes woningen rondom een plein. Op het pleintje is een terras dat de bewoners regelmatig gebruiken om koffie te drinken. Als je wil kun je daar je buren ontmoeten.

De woningen

Op Kersenhof heb je als bewoner je eigen kamer met badkamer en toilet. Als je dat wil kun je in de gemeenschappelijke woonkamer en keuken eten. Dat is natuurlijk nog leuker als je zelf gekookt hebt; dat kan hier altijd, natuurlijk met een beetje hulp van de begeleiding.

De woningen bestaan uit twee verdiepingen. Er is aan de achterzijde een tuin met schommels, waar je je kunt terugtrekken en kunt ontspannen.

Omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh
Terrein Willem van den Bergh is een groot woonzorgpark in de wijk Noordwijkerduin. Je vindt er vele andere woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zitten onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysio en logopedist. Aan de westkant van de wijk vind je Duinzone, een gebied met onder andere paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Daginvulling

Op het woonzorgpark is van alles te doen als het om dagbesteding gaat. Ga bijvoorbeeld lekker bewegen, puzzelen, knutselen of snoezelen. Ook kun je naar de disco, drummen of toneellessen volgen. Soms worden er voor de bewoners van het pleintje gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals een barbecue of een feestje.

Buiten het park

Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk. 

Bij ons komen wonen

Op Kersenhof 1 wonen zes volwassen mannen met autisme. Ook epilepsie en schizofrenie komen voor. Op Kersenhof 2 wonen mannen en vrouwen met een matige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Hoe verschillend de bewoners ook zijn, wij proberen voor een zo huiselijk mogelijke sfeer te zorgen.

Heb jij behoefte aan de intensieve zorg die wij bieden? Bij interesse kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op