Begeleid wonen vlakbij het strand van Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Kersenhof 6-7,
2201 ZB Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen op woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk
Kersenhof 6-7

Wonen

Een gedeelde woonkamer heb je natuurlijk niet voor niets. Vanavond is het tijd voor een goed potje Monopoly tegen de begeleiding! Jij en je huisgenoten vormen een team. Inmiddels bezitten jullie al de hele Kalverstraat. En boem, er komt iemand op jullie hotel! Terwijl jullie chips eten, zien jullie hoe de tegenstander binnen no time al zijn geld kwijt is. Nog nagloeiend van de overwinning gaan jullie naar bed.

In het kort

Op Kersenhof 6 en 7 wonen mensen met uiteenlopende beperkingen: licht, matig en ernstig.  Wij bieden hen 24 uur per dag begeleiding. Daarbij helpen we hen om zo zelfstandig mogelijk te worden. We besteden veel aandacht aan hun sociale vaardigheden. We proberen voor een zo huiselijk mogelijke sfeer te zorgen. We organiseren regelmatig activiteiten die hieraan bijdragen, zoals gezamenlijk eten of spelletjes spelen. We vinden het belangrijk dat onze bewoners gewaardeerd worden om wie ze zijn.

Over Kersenhof

Kersenhof is een hofje met zes woningen rondom een plein. Op het pleintje is een terras dat de bewoners regelmatig gebruiken om koffie te drinken. Als je wil kun je daar je buren ontmoeten.

De woningen

Kersenhof 6-7 bestaat uit twee woningen die met elkaar verbonden zijn. Er is in beide woningen een gezellige gedeelde huiskamer met keuken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Op Kersenhof 6 zijn drie badkamers, waarvan één met ligbad. Op Kersenhof 7 heb je zelfs de luxe van een eigen badkamer.

Rondom de woning bevinden zich terrassen. Zo kun je op elk moment van de dag genieten van zon of schaduw.

Omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh
Terrein Willem van den Bergh is een groot woonzorgpark in de wijk Noordwijkerduin. Je vindt er vele andere woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zitten onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysio en logopedist. Aan de westkant van de wijk vind je Duinzone, een gebied met onder andere paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Daginvulling
Op het woonzorgpark is van alles te doen als het om dagbesteding gaat. Ga bijvoorbeeld lekker bewegen, puzzelen, knutselen of snoezelen. Ook kun je naar de disco, drummen of toneellessen volgen. Soms worden er voor de bewoners van de woningen aan het pleinte gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals een barbecue of een feestje.

Buiten het park

Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk. 

Wie wonen hier begeleid?

Op Kersenhof 6 en 7 wonen mensen met een licht tot ernstige verstandelijke beperking. Soms komt hier ook psychiatrische problematiek bij kijken. Op beide woningen wonen zowel mannen als vrouwen. We maken gebruik van de behandelmethode Triple C. Hiermee zorgen we dat jij als bewoner zoveel mogelijk een gewoon leven kunt leiden. 

Zou je graag bij ons willen komen wonen? Bij interesse kun je altijd contact opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op