Begeleid wonen in Julianadorp - woonzorgpark Noorderhaven | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Kersenhout 11 a t/m h en 13 a t/m h,
1787 RD Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Julianadorp
Kersenhout 11 a t/m h en 13 a t/m h

Wonen

Het is altijd gezellig op dagbesteding. Vandaag heb je naar mooie muziek geluisterd en leuke kaarten in elkaar gezet. Na de dagbesteding is het fijn om even te rusten op je eigen kamer. Na je dagelijkse rustmoment ga je naar de gezamenlijke woonkamer voor een heerlijk kopje koffie. Met iets lekkers erbij uiteraard!

In het kort

Kersenhout 11-13 is een woonvoorziening voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, veiligheid en sfeer. Ook staan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners centraal. Er wordt onder andere gewerkt met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis of op een externe locatie. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Verder heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer en een eigen badkamer. In de woning is internetaansluiting aanwezig. Ook beschikken de woningen over een televisie en computer. 

Omgeving

De woning is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

In de gemeente Den Helder heeft ’s Heeren Loo verschillende dagbestedingslocaties. Eén daarvan is De Boterbloem, een textielwerkplaats waar de cliënten onder andere kunnen helpen in de winkel. Daarnaast zijn er genoeg andere mogelijkheden!

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, waar je onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven vindt.

Voor wie?

De woning is bestemd voor ouderen met een verstandelijke beperking.

Foto's Kersenhout 11 en 13

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op