Begeleid wonen in Julianadorp - woonzorgpark Noorderhaven | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Kersenhout 41-42,
1787 RD Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Julianadorp
Kersenhout 41-42

Wonen

De dagbesteding is klaar, tijd voor een middagdutje. Je vraagt een van de begeleiders je op tijd wakker te maken, want je schuift graag aan bij het avondeten! Na het dutje drink je nog een kopje koffie in de gezamenlijke woonkamer. Een huisgenoot zit al klaar aan tafel, tijd om ook aan te schuiven!

In het kort

Kersenhout 41-42 is een woonvoorziening voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, veiligheid en sfeer. Ook staan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners centraal. Er wordt onder andere gewerkt met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Verder heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer en eigen sanitair. Daarnaast is er een gezamenlijke (zorg)badkamer die gedeeld wordt. In de woning is internetaansluiting aanwezig. Ook beschikken de woningen over een televisie en computer. 

Omgeving

De woning is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, waar je onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven vindt.

Voor wie?

De woning is bestemd voor ouderen met een verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op