JeugdzorgPlus-groep voor jongeren op Groot Emaus | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Keulenkamp 6-8-10-12,
3853 HW Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Woongroep met JeugdzorgPlus in Groot Emaus in Ermelo
Keulenkamp 6-8

Wonen Behandelen

Het is inmiddels een jaar geleden dat je hem ontmoette. Je loverboy. Een hele nare periode volgde, waarin je erg beschadigd bent.Omdat je situatie zo onveilig was heeft de rechter besloten dat het beter voor je is, een tijdje in een beschermde omgeving te wonen. Zo kom jij bij de JeugdZorgPlus groep bij Groot Emaus terecht. Wij vangen je op als het niet goed met je gaat. We geven jou de specialistische behandeling die jij nodig hebt, zodat je steeds beter kunt functioneren. Je leert hier je vrije tijd invullen en je gaat bij ons were naar school. Langzamerhand kijk je weer steeds meer naar de toekomst.

In het kort

Op de Keulenkamp 6-8 van Groot Emaus in Ermelo zit de behandelgroep JeugdZorgPlus. Hier woon je met acht jongeren, met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. De jongeren die hier wonen laten vaak agressief gedrag zien of hebben bijvoorbeeld problemen met loverboys. Daarom is een beschermde omgeving nodig om hen de veiligheid te bieden om te kunnen functioneren. Wij bieden op de JeugdZorgPlus-groep gespecialiseerde zorg voor jongeren zoals jij. Zowel individueel als in een groep.

Hoe ziet de woning eruit?

De behandelgroep bestaat uit een woning met acht slaapkamers, je hebt hier je eigen badkamer. Er is een gezamenlijke woonkamer met keuken. Je eet ‘s avonds samen met alle jongeren van de groep.

Wat voor jongeren behandelen we op de JeugdZorgPlus-groep?

De behandelgroepen voor JeugdZorgPlus zijn bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 23 met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. Je komt bijvoorbeeld regelmatig in aanraking met de politie, of je hebt anderen of jezelf in gevaar gebracht. Dit komt door bijvoorbeeld psychische problemen of problemen in jouw omgeving. Je hebt daarom gespecialiseerde zorg nodig; de rechter heeft besloten dat jij tijdelijk naar een JeugdZorgPlus-groep gaat.  Deze beschermde omgeving is nodig om jou en anderen de veiligheid te bieden om zo goed mogelijk te functioneren.
Lees meer over de behandeling op Groot Emaus.

Omgeving en bereikbaarheid

De Keulenkamp zit op de locatie Groot Emaus in Ermelo, in een bosrijke omgeving. Op 500 meter zit een bushalte, elk uur vertrekt een bus naar station Ermelo. Vanaf station Ermelo vertrekken treinen in de richting Zwolle en Utrecht.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op