Begeleid wonen in De Hartenberg - woonzorgpark Wekerom | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Keverpad 3-5,
6733 SN Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Wekerom
Keverpad 3-5

Wonen

De zon is op en je wordt wakker met een paar zonnestralen in je kamer. In de gezamenlijke woonkamer wordt er hard gewerkt aan een lekker ontbijtje. Een aantal huisgenoten zitten al klaar aan de tafel.

Na het ontbijt gaan jullie creatief aan de slag. Er wordt verf uit de kast gehaald en iedereen krijgt een wit doek om op te schilderen. Laat de creatieve ochtend maar beginnen!

In het kort

Keverpad 3-5 is een woning voor volwassenen en ouderen met een ernstige (meervoudig) verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding en zorg aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van rust, structuur en sfeer. Ook staat het activeren en stimuleren van de bewoners centraal. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woning is een groepswoning voor ongeveer 19 bewoners. Er zijn twee gedeeltes waarbij elk gedeelte een grote woonkamer met open keuken heeft. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer op de begane grond. De badkamers worden gedeeld. De woning beschikt verder over een tuin met een beschut terras. De tuin en de woning zijn allebei goed toegankelijk voor mindervaliden.  

Omgeving

De woning is gevestigd op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. In dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving is er heerlijk rustig en je bent omgeven door mooie natuurgebieden.

In het park is veel te doen en te beleven. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness en recreatie. Verder is er onder andere een supermarkt, een kerk en winkels. Ook zijn er diverse dagbestedingslocaties en werkvoorzieningen voor de bewoners gevestigd op het park.

Het park is ingericht voor voetgangers en fietsers. Het is er dus lekker rustig qua verkeer. Alles binnen het woonzorgpark is te voet te bereiken. Dichtbij bevindt zich het prachtige gebied de Veluwe. Dit gebied is erg geschikt voor wandelingen.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen en ouderen met een ernstige verstandelijke beperking. Veel bewoners zijn meervoudig beperkt en maken gebruik van een rolstoel. Daarnaast komt dementie en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) voor.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op