Kinderdagcentrum De Rietpol in Geldermalsen | 's Heeren Loo
Vacatures 10 nieuw
Praktische info
Adres:
Van Houtenstraat 5,
4191 HN Geldermalsen
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Kinderdagcentrum De Rietpol
Van Houtenstraat 5

Hulp thuis

’s Ochtends breng je je zoon of dochter naar De Rietpol, waar zijn of haar dag rustig begint: relaxen in de snoezelruimte, of lekker schommelen en klauteren. Eindeloos rondstruinen door de belevingstuin, waar van alles te ontdekken valt. Gedag zwaaien voor de ramen is natuurlijk altijd even moeilijk, maar het wordt een stuk eenvoudiger nu je weet dat jouw kind op De Rietpol in goede handen is.

In het kort

Kinderdagcentrum De Rietpol is bedoeld voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand of ernstige meervoudige beperking. Hier zetten de kinderen in een veilige omgeving onder begeleiding kleine stapjes in hun ontwikkeling. Er werken onder andere een fysiotherapeut, een gedragskundige, een spel- en muziektherapeut en logopediste. Er worden in kleine groepjes activiteiten aangeboden die passen bij de ontwikkeling van de cliënten. Voor kinderen vanaf 18 is er dagbesteding beschikbaar.

Het gebouw

Het gebouw van De Rietpol is helemaal aangepast aan kinderen. Er zijn drie verschillende groepen met elk apart sanitair. We houden met iedereen rekening: voor degenen die tussen de middag behoefte hebben aan rust is er een slaapkamer. Kleine avonturiers kunnen zich uitleven in de sportzaal. Buiten is een speciale belevingstuin, waar je onder andere fruitstruiken, kruiden, lavendel, rivierstenen, een windgong en spiegels vindt. In de snoezelruimte kan uw kind tegen het einde van een lange dag spelen helemaal tot rust komen.

Omgeving

De Rietpol ligt midden in de Emmawijk, een rustige buurt midden in Geldermalsen. Naast De Rietpol vind je Laco zwembad Geldermalsen en op 5 minuten afstand het aangepaste zwembad op terrein De Wieken, waar de kinderen één keer per week naartoe gaan. De Rietpol is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Een bus- en treinstation liggen op loopafstand, maar er is ook regiotaxi beschikbaar.

Voor wie

Kinderdagcentrum De Rietpol is geschikt voor kinderen van 1 t/m 5 jaar met een ontwikkelingsachterstand en kinderen van 1 t/m 18 met een ernstige meervoudige beperking. Op De Rietpol kunt u als ouder ook terecht voor schooladvies en hulp bij de ondersteuning van uw gezin.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op