Kloosterlaan 10 | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Kloosterlaan 10,
6651 TL Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Druten
Kloosterlaan 10

Wonen

Je wordt wakker in je eigen slaapkamer die je zelf helemaal hebt ingericht. Je loopt de keuken in om een ontbijtje te maken. Gezellig, je huisgenoot is ook al wakker! Na een leuk, maar kort gesprek spring jij onder de douche. Je moet namelijk wel op tijd zijn voor werk! Gelukkig zit jouw werk om de hoek, dus dat scheelt. Na een leuke dag werken, kom jij terug in je woning. Hier kook je lekker voor jezelf. Of eet je vandaag toch mee met anderen? Aan jou de keuze. ‘s Avonds loop je nog even het dorp in om de dag af te sluiten met een kopje koffie op het terras.

In het kort

De woning aan de Kloosterlaan 10 in Druten biedt plaats aan 9 personen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. De woning bestaat uit twee verdiepingen en beschikt over een eigen tuin en schuur. In de omgeving zijn een hoop activiteiten. Tevens zijn er meerdere werk- en dagbestedingen om de hoek.

De woning

De woning aan de kloosterlaan bestaat uit 2 verdiepingen. Zit jij in een rolstoel of ben je slecht ter been? Geen punt, want de woning is voorzien van een traplift. Naast de slaapkamers zijn er ook 3 badkamers, waarvan 2 met een bad. En er is een grote keuken met washok. Ook is er een gezamenlijke huiskamer waar jij met je huisgenoten af kunt spreken. Daarnaast beschik je over een mooie, grote tuin en een schuur. 

De omgeving

De woning staat in het dorp Druten op locatie Boldershof. Er is een hoop te doen in de omgeving. Zo loop je binnen een paar minuten naar het zwembad of de gymzaal. Tevens heb je een kinderboerderij en een lunchcafé op steenworp afstand liggen. Ook kun je heerlijk wandelen in het nabijgelegen bos of over de waaldijk. Het centrum van Druten is op loopafstand dus je kunt gemakkelijk naar de winkels, cafés en restaurants. 

Werk en dagbesteding

Ook zijn er natuurlijk verschillende werk- en dagbestedingslocaties in de nabije omgeving. Zou je graag in de horeca willen werken? Dan is Lunchcafé Pauli’s echt wat voor jou! Hier verzorg je dagelijks buffetten, maar ook feestjes en catering op locatie. Daarnaast kun je een interne horeca-opleiding doen en zo een diploma halen. Werk je liever in een winkel? Bij winkel Uit de Kunst help je mee met het prijzen van artikelen en sta je achter de kassa. Ook ga je inpakken en bevoorraden. Kortom, je leert hier alles over het werken in een winkel! Dit zijn slechts 2 voorbeelden van werk- en dagbestedingen in Druten. Er zijn er nog veel meer, ook die bij jou passen! 

Voor wie

De woning op de Kloosterlaan 10 in Druten biedt plaats aan 9 personen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Lijkt jou het leuk om met anderen te wonen? En soms ook gezamenlijk activiteiten te doen? Dan is deze woning echt wat voor jou!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op